| alestr12 a întrebat:

Buna, imi poate spune cineva ce ar trebui sa invat pentru olimpiada de astronomie(sunt clasa a11a)- si nu prea stiu nimic. Daca aveti si materiale as aprecia! happy

5 răspunsuri:
| N?s?ud a răspuns:

Invată numele celor opt planete si distanta între ele si terra.
Mesajul acesta e trimis din galaxia Calea Lactee.

| darrio2007 a răspuns:

Noi trebuie sa stim asta? Intreaba-ti profesoara.
De ce te mai duci la olimpiada daca habar nu ai ce trebuie sa inveti?

| johnnny123 a răspuns:

Eu știam că la olimpiade merg elevii cei mai bine pregătiți. Ce cauți la olimpiadă dacă "nu prea știi nimic"?

La anul vreau și eu să joc la Wimbledon. Îmi poate spune cineva regulile tenisului?

| giuliaaaV a răspuns:

Https://vasilecontaiasi.ro/......ubiect.pdf
Aici ti-am atasat un subiect de olimpiada judeteana pentru nivelul tau (Senior).Eu am fost anul trecut la Juniori (clasa 6) si am mers la nationala unde am obtinut medalia de bronz.In mod normal, ar trebui sa ai o baza, nu sa te apuci chiar acum.Rezolva multe probleme de fizica care au legatura cu Universul.De asemenea, lucreaza harti mute ca si in subiectul de mai sus.Acolo trebuie sa trasezi constelatii si alte elemente care se mai cer.Din cate stiu, punctajul minim de calificare la nationala la Seniori este de 120 de puncte, dar nu stim ce se mai schimba pana in februarie-martie. Daca mai ai intrebari, lasa-mi ID-ul de insta sau de pinterest…