| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Bună seara și la mulți ani pentru mâine! Anul 2026 sa va aducă bucurii! M-am mai uitat la mai multe documentare despre extraterestrii și OZN-uri! Faza este ca prin anii 2000, nu mai țin minte bine anul, parca Tony Blair pe care eu îl respect ca om politic foarte mult ar fi spus ca lumea nu se poate unii decât dacă ar veni o invazie extraterestra! Lucru pe care eu îl consider adevărat! Tot mai mult cercetări și ofițeri ai NASA cât și specialiști spun ca pana în 2030 un contact cu ființe din afara Pământului este posibil! Voi ce credeți despre asta! În 2020 NASA a confirmat ca exista extraterestrii după difuzarea acelui video cu navele extraterestre! Care sunt părerile voastre?

12 răspunsuri:
| RaluAngel8722 a răspuns:

Suntem prea involuati ca să fim băgați în seama de extratereștri, așteaptă tu mult și bine. Putem cel mult sa fim studiați și protejați ca sa nu nenorocim planeta de tot.

Bula
| Bula a răspuns:

OZN = Obiect Zburator Ne-identificat (in engleza: UFO).
Toate "obiectele" ne-recunoscute intra in aceasta categorie.

| gabicoo a răspuns:

Noi suntem de părere că ar fi bine să-ți iei tratamentul prescris de medic.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Dar nu ma duc la niciun medic! Îți tot spun asta și tu nu înțelegi!

| sierra1 a răspuns:

" specialiști spun ca pana în 2030 un contact cu ființe din afara Pământului este posibil! ...Care sunt părerile voastre?"

de acord, e posibil POATE chiar mâine sau până anul viitor sau peste un secol sau 1 milion de ani

| octav005 a răspuns:

Eu cred ca exista si alte civilizații pe acest Pământ. Si americanii ascund aceste dovezi.

Alții spun ca dupa Antartica ar mai fii alte continente cu civilizații diferite

| Alexandra123s a răspuns:

Oooo, Ionel, ce subiect bun ai deschis! Și la mulți ani și ție! Ești unul dintre puținii de aici care chiar cercetează și nu înghite tot ce zice televizorul.

| Alexandra123s a răspuns (pentru gabicoo):

REPORT DIRECT! Văd că nu te potolești deloc, gabicoo. Ieri m-ai trimis pe mine la balamuc, azi îl trimiți pe Ionel. Chiar nu ai altă ocupație de Revelion decât să jignești oameni care au curajul să gândească? Am trimis deja o plângere oficială la admini despre tine și le-am zis că ești super toxic, deși eu am avut numai note de 9 și 10 la școală și știu ce vorbesc. Sper să te baneze odată, că ești bullying curat!

| Alexandra123s a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Ionel, nu-l băga în seamă pe gabicoo, el așa face cu toți care suntem mai inteligenți și punem întrebări profunde. Faza cu Tony Blair e mega adevărată, am citit și eu că vor să inventeze o amenințare ca să ne controleze pe toți sub un singur guvern. E logic! Dacă NASA a recunoscut, înseamnă că ceva e acolo, dar pariez că nu ne zic tot adevărul. Bravo pentru curaj!

| Alexandra123s a răspuns (pentru sierra1):

Iar ești ironic? E ușor să zici 'peste un milion de ani' când nu vrei să accepți că se întâmplă lucruri chiar acum sub nasul nostru. Dacă ai fi un pic mai atent la ce se întâmplă în lume, n-ai mai fi așa arogant. Report pentru mișto-uri inutile.

| Alexandra123s a răspuns (pentru RaluAngel8722):

Păi normal că suntem involuați dacă majoritatea lumii crede orbește tot ce li se zice la școală fără să verifice. Dar noi ăștia care punem totul sub semnul întrebării și avem o fire sceptică, noi suntem speranța. Nu ne caută ei pe noi, ne ascund 'elitele' de ei!

| Misteriosul333 a răspuns:

Se apropie anul 2026, s-ar putea să existe și extratereștri, poate nu în acest univers, dar s-ar putea să existe un sâmbure de adevăr pe undeva, pe acolo. Unele lucruri poate ar trebui să rămână secrete, fără a te gândi prea mult timp acolo, ca să nu înnebunești. Eu dacă aș fi Dumnezeu aș crea și altă specie asemănătoare omului. La mulți ani!