| alexandru135 a întrebat:

Sunt in clasa a 12(profil uman) si as vrea sa dau bacul la filozofie. Am inteles ca este mai usor decat la geografie. Astept raspunsuri din partea celor care au dat la filozofie si daca s-ar putea sa imi trimiteti si un link cu subiecte pentru bac.

Răspuns Câştigător
| AllyAllina a răspuns:

Anul acesta am sustinut si eu examenul de bacalaureat. Cand am intrat clasa a 12 a toata lumea se gandea la ce sa dea si din 30 de elevi eu si inca 4 voiam sa dam la filosofie sau sociologie iar restul geografie. Mi se parea extraordinar de greu sa invat toate tarile si capitalele din Europa, raurile, orasele, unitatile de relief din Romania si am zis ca dau la sociologie. Pana cand am zis sa ma uit si eu pe niste variante la geo, pe harti si intr o saptamana mi am schimbat total decizia si am dat bacul la geografie. Dupa ce m-am uitat pe harta, pe variante de bac mi s-a parut foarte usor. Si ghici ce nota am luat la bac la geo... 9! Deci iti spun sincer ca e super usor.

1 răspuns:
| Adry05 a răspuns:

Nu e adevarat. E mai naspa sa dai la filozofie pentru ca sunt subiecte subiective. Gen, profesorul alege singur daca iti da sau nu. La logica si geografie e cel mai usor si se iau cele mai mari note pentru ca e totul obiectiv: ai cum e in barem, iti da, nu ai, nu-ti da. LA filozofie ai eseu sau oricum ceva unde trebuie sa-ti spui parerea si unde daca pici la vreo comisie cu un dereglat, ti-ai pierdut punctele.