| PlasMatic a întrebat:

Cand ma refer beletristica citesc : Mo Hayder Stephen King, etc beletristica de generatia noastra, am reusit sa aprofundez foarte multa lectura buna dar am avut parte de un soc. Multi au spus ca si scriitorii mai vechi scot carti bune. bineinteles nu m-am cumetat sa citesc la viata mea decat ce mi-a cerut la bac la romana nu mi-a placut nimic de acolo. doar enigma ottiliei. Acu cateva zile m-am cumetat sa cumpar si eu adevarul de miercuri, am avut o mare surpriza Dostoevsky-umiliti si obiditi. am zis in gandu meu `` neah not mai cand `` dar ceva m-a facut sa i dau drumu la pagini happy. romanu in sine o sec. mizeria omeneasca, saracia asimilata cu compasiunea sufleteasca. Cand am ajuns la ultimele 20 pagini ma framantau emotiile. romanul in sine e aiurea dar ultimele douazeci de pagini te "socheaza"... Acu mi-am cumparat si Demonii. oare e un roman la fel de bun :?

Răspuns Câştigător
| améliee a răspuns:

Ma bucur ca l-ai descoperit pe Dostoievski. Este un scriitor genial. 'Demonii' e o capodopera (personal il consider mult mai bun decat 'Umiliti si obiditi') si iti recomand si 'Crima si pedeapsa" si "Idiotul'.

2 răspunsuri:
| enverhoxha a răspuns:

Mo Hayder?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai nene bele.tristica,crezi ca nu stim ce inseamna? si cum-etat adica patat de? aaaa?