Explicaţi-i lui raymusic (cine nu se află în jumătatea site-ului care e la ignor) ce înseamnă "medie".
„„ Clasificare IQ:
14O si peste = Geniu
Intre 12O si 14O = Deosebit de Inteligent
Intre 11O si 12O = Foarte Inteligent
Intre 9O si 11O = Normal sau cu o inteligenta medie
Intre 8O si 9O = De o inteligenta mediocra
Intre 7O si 8O = La limita deficientei mintale
Intre 5O si 69 = Inapoiat mintal (Cretin)
Intre 2O si 49 = Imbecil
Sub 2O = Idiot ""
Dacă această clasificare este corectă, atunci IQ-ul mediu în Romania, ar fi pe
undeva între 20 și 90!
Este 94. Asta e iq-ul mediu in Romania. Daca tragi o privire in a 2 a lista pe care am trimis-o ai sa vezi . Si chiar stam pe un loc acceptabil. Turcia a in spatele noastru si chiar si Argentina. Take a look!
Daca ai fi scris acelasi lucru pe google, ai fi scutit timp, dar ai preferat sa iti zica cineva mura-n gura.
Despre ce vitamine vorbesti? Thuamne...
Nu, eu spuneam despre "Intre 110-130 sunt geniile, iar de la 140 la 180-183 sunt supradotatii."
Adica, geniile sunt intre 110 si 130? serios?
Dar intre 130 si 140, de unde incep aia dotatii, ce e?
Scuza-ma ca rad, e clar ca ai gresit undeva, daca te uiti mai atenta o sa vezi ca am dreptate. Nu trebuie sa te superi asa repede si sa ma acuzi ca "vorbesc in necunostinta de cauza", de fapt... nu stiu de ce ma omor cu explicatiile, tu vorbesti despre vitamine de ingrasat aici "Cu ce anume? ai luat vreodata vitaminele astea ca sa stii ce efecte au? eu iau vitamine de cand ma stiu si pot sa zic ca de-a lungul timpului am incercat tot ce se putea, ca sa ma ajute cat de cat sa ma ingras. Nu ma vorbi in necunstiinta de cauza, ok? "
Crede-ma, geniile sunt in varf
Uite:
Clasificare IQ:
14O si peste = Geniu
Intre 12O si 14O = Deosebit de Inteligent
Intre 11O si 12O = Foarte Inteligent
Intre 9O si 11O = Normal sau cu o inteligenta medie
Intre 8O si 9O = De o inteligenta mediocra
Intre 7O si 8O = La limita deficientei mintale
Intre 5O si 69 = Inapoiat mintal (Cretin)
Intre 2O si 49 = Imbecil
Sub 2O = Idiot
Asta e o clasificare, mai gasesti si alte variante. Dar in toate, geniile sunt apogeul inteligentei. Logic, nu?
Lol,si eu care credeam ca IQ-ul de 121 e normal. Oricum, eu sunt anormal.
E normal, dar trebuie sa emigrezi
Te-am întrecut căci am 127, "neţ, neţ "!
Du-te si te plimba.
Poate 21.
Greseala mea, cu siguranta ca tu stii mai bine.
Bine ca ne-am lamurit
M-am uitat pe net, da, ca sa caut o clasificare cat de cat corecta dar ca geniile nu-s pe la mijlocul scalei stiam dinainte
din ce-am mai invatat/citit si eu, printre altele...
Http://www.statisticbrain.com/countries-with-the-highest-lowest-average-iq/
Cu asta cred ca ti-am satisfacut toate curiozitatile;)
Http://www.iqtestforfree.net/average-IQ-by-country.html
Si in lista asta gasesti si Romania :)
Dar totuşi, câte ţări sunt după noi...şi cât de scăzut poate fi IQ-ul mediu în unele zone, incredibil.
Acum, cine vrea să se simtă un geniu, ştie unde să se mute.
: ))
Germania – 107
Olanda -107
Polonia – 106
Suedia – 104
Italia – 102 (zau?)
Austria – 101
Anglia – 100
Elvetia – 100
Belgia – 99
Spania – 98 (aici romanii submineaza situatia)
Ungaria – 98
Rusia – 96 (aici eu zic ca ar trebui sa fie mai mare)
Grecia – 95
Franta – 94
Romania – 94
Turcia – 90
Serbia – 89
Dupa cum vezi, suntem pe antepenultimul loc, cu media IQ-ului de 94.
A, si sa stii ca nu se poate stii cu exactitate mediile, totul e mai mult subiectiv, in functie de statistica,in ciuda faptului ca ar trebui sa fie calculate in mod obiectiv,dar dupa cum am spus,nu se poate stii cu o exactitate asa de mare,este subiectivism combinat cu obiectivism, chiar daca obiectivismul cantareste mai mult.
Emigrez in Germania sa-mi creasca IQ-ul.
E o discriminare IQ-UL asta, da ce persoane mai putin inteligente nu merita sa traiasca?
de ce nu cred in aceste studi?
1 au studiat ei 19 milioane de persoane?
2 eu si cunoscuti mei niciodata n-am auzit sa fie interievati intr-un studiu
Israel 94?
asta chiar ma amuzat azi, cum ma cei mai inteligenti oamenii de pe glob sa aiba atata iq?
evrei stiintific au cel mai mare iq, cauta savanti evrei sa vezi cati au fost
Păi dragă ray, mă simt nevoit să-ți dau o mică explicație despre ce înseamnă o statistică de acest gen și cum se stabilește, nu la cererea prietenei NOname ci să înțelegi oarecum acest proces și să nu mai faci confuzii.
Cei care fac o statistică sunt de obicei organisme specializate, de cele mai multe ori obiective.
În funcție de numărul de locuitori se stabilește un număr de persoane, de obicei între 1500 și 3000 de persoane stabilit după anumite criterii cum ar fi :
persoane care trăiesc la țară, persoane care trăiesc la oraș, vârstă, educație, meserie, statut social. Acestora li se face un test de inteligență iar media acestui test reprezintă și media de inteligență a țării respective.
Sper că ai înțeles!
Turcii-s prosti.De-a binelea. Dintr-o tara cu atatea telenovele/locuitor, nu ma astept la multe. Dumnezeul crestin il banuiesc undeva la 120.Totusi,viclenia aia si miciuna livrata ca adevar necesita niste capacitati. Entitatea - de fapt, forta - care sta la butoane in Univers, n-are IQ, pentru ca nu e ceva viu sau un organism mecanic, sa-i fie prestabilita capacitatea intelectuala.Da' stiu sigur ca e priceputa.
Eu am vrut să-i fac un bine iar dacă el consideră că așa-i mai bine, n-are decât.
Buna!
Din punct de vedere a cercetarilor psihologice efectuate, s-a stabilit ca IQ-ul mediu in Romania (si nu numai) este de 90-100 (asta pentru un om cu un coeficient de inteligenta normal). Intre 110-130 sunt geniile, iar de la 140 la 180-183 sunt supradotatii.
Sper ca te-am ajutat!
Haide mai... derutezi omul cu informatiile astea
Stai linistit ca daca ai ajuns sa stii ce-i ala iq si sa-l scrii si corect, esti peste medie