Mie-mi place primavara foarte tare pentru ca e anotimpul renasterii. Dar pentru ca m-am nascut toamna, aceasta imi transmite mult mai multe sentimente.peisaje in culori reci, melancolie, romanta, tristete, covoare de frunze, legume, poezie, emotie, apasare, dezolare...
Bineinteles ca fiecare anotimp are insusirile sale si ar ocupa mult spatiu sa le insiram pe toate. Dar, fiindca toata lumea pare a se gandi la insusiri doar in sens pozitiv, am sa adaug cate o insusire, negativa, dar insusire si ea:iarna:friguroasa, primavara:nestatornica, vara:caniculara, toamna:ploioasa...Sau tu voiai numai culoare si mireasma? ...Scuze, atunci.
Primavara:-renasterea naturii, reinvierea gazelor, dragostea si pofta de viata, veselie si dragalasenia fata de tot ce este mic:copilasi, mielusei, pisicute, etc, explozie de flori di admiratia zborului unui fluture, multitudinea de culori si mirosul verdelui crud al ierbii si de ce nu, freamatul pamantului.
Culorile toamnei, munţii - o paletă întreagă de culori, până şi marea îşi schimbă culoarea! Dimineţile de toamnă sunt magnifice!
Ce anotimp iti place cel mai mult mie anotimpul vara cui ii place vara?
Lena19 întreabă: