Logica e sensul lucrurilor, totul are o logica, un drum parcurs. Pe unii nu-i intereseaza de ce functioneaza nu stiu ce, sau de ce prezentul e cum e, dar e minunat sa stai si sa "pierzi" timpul analizand drumurile astea
In iubire cred ca e non grata, mereu e o lupta intre ratiune si sentiment, desi ambele tot de la creier vin, inima e doar un motor...
Depinde de chestiunile fundamentale pe care le presupui adevarate. Logica e subiectiva.
Pentru mine logica este înțelesul de ordine necesară, proprie atât cosmosului, lumii materiale cât și gândirii omenești în forma ei superioară.
Eu cred ca sentimentele vin din subconstient, el invinge mereu. Cand esti indragostit, orice ai face, persoana respectiva e in background, e gandul cel mai profund, cand constientizezi ca e acolo trece in constient/pe prim plan si tot ce aveai activ, gandirea logica, trece in plan secund. E doar o idee, prea complicat creierul pentru a-l intelege.
Se intampla s-o constat, fara s-o caut. E prea scurta ata pentru a cauta logica in fiecare nod.
roriii întreabă: