| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Ce parere aveți despre tabla Ouija? Este adevărat ca poți sa iti confectionezi una acasă? Voi ați avut pana acum experiențe cu aceasta tabla? Văzusem undeva ca o familie din Canada ar fi folosit aceasta tabla iar tabla le-au fi spus momentul morții și cum vor murii, iar apoi exact asa s-a și întâmplat! Au murit intr-un accident de mașină sfărâmați și nu se mai știa nimic din trupurile lor! Credeți că este posibil ca aceasta tabla sa îi fi blestemat și de asta sa se fi întâmplat acel accident? Sau mai văzusem ca o femeie din Statele Unite căreia i-a murit copilul, un nepot i-ar fi adus o tabla Ouija și ar fi vorbit cu copilul ei sau asa credea, iar entitatea care se dădea drept copilul ei i-ar fi spus ceva de genul,, eu sunt bine, tu vei muri în curând doar ca nu ma vei vedea pe mine în viața viitoare? " femeia a întrebat de ce, iar răspunsul ar fi fost,, pentru ca tu vei ajunge intr-un loc întunecat " apoi femeia împreună cu nepotul ei ar fi ars tabla și ar fi lăsat un miros groaznic în urma! Voi ce părere aveți? Eu cu prietenii și iubita mea voiam sa o cumpărăm sau sa o confecționam și sa o folosim dar după povestilea astea, eu nu știu ce sa fac! Sa fie oare adevărate?

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este nimic adevarat, numai crede asemenea prostii ca atragi raul spre tine.

| doctorandus a răspuns:

Poti confectiona una sau poți cumpara de la magazin. Nu exista spirite. Comunici cu propriile tale fantezii.

| gabicoo a răspuns:

La tine este vorba despre țigle nu despre tablă. Țiglele care îți lipsesc - știi tu de unde!winking

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru gabicoo):

A început sa vandă gogoși! Are el iubita laughing Bac nu, serviciu nu, o tine cu fasole? rolling on the floor Nu exista spirite. Te uiți prea mult la porcarii

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Dacă nu crezi în paranormal mau bine nu răspunde

| Holiday a răspuns:

Ce naiba ar putea sa-ti mai faca tie tabla aia?

Întrebări similare