Crede-ma, unele lucruri nu merita sa-ti bati capul sa le intelegi. De fapt, nici nu prea ai ce sa intelegi, astea-s sintagme folosite de presa pentru ca circul/cancanul/haosul se vinde bine la noi in tara. Daca unul spune o prostie, o s-o auzi la televizor in 100 de variante, luata la misto pe 'n'' televizuni de ''y'' personaje, incat acea aberatie/ineptie devine un citat sau un motto. Asa-i romanul: infloreste, imbarliga, cauta acul in caruta cu fan. Totul pentru a avea rating si a aduce bani.
Pentru cultura ta generala, vezi ce inseamna flacara unui roman sau Legea lui Ohm.
Buna Sol...de legea lui cojocaru vreau sa ma interesez si eu
. Flacara violet se referat la faptul ca zicea geona ca l-a fermecat Basescu cu flacara violet pentru ca mereu la intruniri Basescu se imbraca in haine mov
. o prostie de altfel
parerea mea :p. daca gasisti ceva despre legea lu cojocaru explicati-mi si mie...ca am ramas curioasa de cand am auzit la tv![]()
Ba dar cineva in tara asta mai gandeste? Dar v-ati gandit macar rational ininte de a intra in euforia celor 20000 euro? Cititi aici si o sa va ganditi de doua ori inainte de a mai sustine aceasta lege : http://adevaruldesprelegeacojocaru.blogspot.com/