| Elena1234456 a întrebat:

Ce presupune "legea cojocaru"? Am vazut ca se disputa pe acest subiect la televizorhee hee. Imi poate explica si mie cineva happy? Si mai am o dilema in ale politicii big grin. ce este "flacara violet" straight face? Deci toti vorbesc despre asta si vreau si eu sa am putin habar asahee hee... pentru cultura mea generala love struck.Va rog mult explicati asa mai pe larg. happy sa inteleg si eu ceva.Stiu ca sunt treburi de adulti, da de mica sunt curioasa din fire si trebuie sa le stiu eu pe toatehee hee.

6 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Crede-ma, unele lucruri nu merita sa-ti bati capul sa le intelegi. De fapt, nici nu prea ai ce sa intelegi, astea-s sintagme folosite de presa pentru ca circul/cancanul/haosul se vinde bine la noi in tara. Daca unul spune o prostie, o s-o auzi la televizor in 100 de variante, luata la misto pe 'n'' televizuni de ''y'' personaje, incat acea aberatie/ineptie devine un citat sau un motto. Asa-i romanul: infloreste, imbarliga, cauta acul in caruta cu fan. Totul pentru a avea rating si a aduce bani.
Pentru cultura ta generala, vezi ce inseamna flacara unui roman sau Legea lui Ohm.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flacara violet: Geoana nu mai stie ce scuza sa gaseasca pentru ca a pierdut alegerile asa ca a spus ca de fapt basescu a trisat cu nu stiu ce aura sicunu stiu ce vrajitori... superstitia astaa lui poarta numele de "Flacara viole(n)ta" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Sol...de legea lui cojocaru vreau sa ma interesez si eu happy. Flacara violet se referat la faptul ca zicea geona ca l-a fermecat Basescu cu flacara violet pentru ca mereu la intruniri Basescu se imbraca in haine mov laughing. o prostie de altfel laughing parerea mea :p. daca gasisti ceva despre legea lu cojocaru explicati-mi si mie...ca am ramas curioasa de cand am auzit la tvtonguebatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba dar cineva in tara asta mai gandeste? Dar v-ati gandit macar rational ininte de a intra in euforia celor 20000 euro? Cititi aici si o sa va ganditi de doua ori inainte de a mai sustine aceasta lege : http://adevaruldesprelegeacojocaru.blogspot.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde este sediul in bucuresti lui cojocaru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flacara violet este criza care sa deslantuit in 2010

Întrebări similare