| LisaJulie a întrebat:

Ce remarca sau observa o persoana la ea odată ce renunța la social media?

30 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ca ii va ramane mult mai mult timp pentru alte ocupatii (excursii, distractii, etc.).

| darrio2007 a răspuns:

Că e cazul să mai pui mâna pe o carte de gramatică.

| LisaJulie explică (pentru darrio2007):

Spune-mi greșelile din intrebare! laughing

Hai sa aud! Ce ți se pare greșit la formularea întrebării! laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru LisaJulie):

Virgula dupa ea.

Ai de gând să renunți la social-media?

Semne de punctuație? Majoritatea de aici nu le pun

Și nu vrei să faci excepție de la regulă? Ha, ha!

| slayer09 a răspuns:

Ca e prezenta si traieste in lumea reala!

| mihai69 a răspuns:

Are prea mult timp liber.
E anxios.
Etc.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ca are oo cartein mana in parc /tren in loc de telefon.

| gabicoo a răspuns:

Că i-a crescut IQ-ul.

| Frank51 a răspuns:

Probabil se va plictisi mai repede și mai mult. Va avea mai mult timp pentru alte activități. Poate se va putea concentra mai bine în alte activități. Poate își va găsi niște hobby-uri pe care le va face restul vieții.

Zic poate pentru că habar n-am cum este să renunți de tot la social-media. Eu personal nici nu am încercat.

| Ambivert a răspuns:

Nu știu, tot ce știu e ca: suntem agresivi în ultima perioada și foarte nervoși cu toții! Nu are legătură cu netul ca am văzut și bătrâni care sunt nervoși și vorbesc singuri pe strada, lumea a înnebunit. Numai la noi sunt atâția prosti și nebuni în alte locuri nu am văzut în străinătate.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Ambivert):

Lumea este proasta deoarece sistemul ne-a vrut prosti si a reusit printr-un sistem de educatie total defect.
Lumea este de asemenea nervoasa deoarece are lipsuri, lipsuri care isi au radacinile in propria prostie, care la randul lor provin din lipsa de educatie.
Este un cerc nociv creat artificial de ramura politica:
Lipsa educatie --> prostie --> frustrare --> nervozitate --> usor de manipulat.
Un popor prost este usor de manipulat iar lucrul asta s-a vazut inclusiv la rezultatele de la ultimele alegeri.

| Ambivert a răspuns (pentru siriusblack98):

Sunt perfect de acord cu tine.
Ești printre putinii useri inteligenți de pe aici.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Ambivert):

Iti multumesc, admina platformei te-ar contrazice totusi. Aparent sunt vazut drept una dintre oile negre "agresive" ale site-ului, propus spre suspendarea contului laughing Dar dupa cum stii traim in Romania iar oamenii care spun lucrurilor pe nume reusesc sa "deranjeze" conducerea.

| LisaJulie explică (pentru siriusblack98):

De ce? Nu vad sa fi spus nimic rău! Ai primit un avertisment

| siriusblack98 a răspuns (pentru LisaJulie):

Am primit mai multe "avertismente" pentru simplul motiv ca mi-am luat libertatea sa nu cosmetizez adevarul.

| Bombasar a răspuns (pentru siriusblack98):

Poates iluminati sau rotschild cei de la conducerea lumi care trag sforile si ne manevreaza ca pe marionete pe politicieni i face sa gandeasca "keep them poor" amu nu stiu

| Bombasar a răspuns (pentru Ambivert):

Tot nu inteleg de ce nu da putin cu bombe prin europa mai repede ce tot asteapta hai baaaa odata nu vezi cas prea multi fericiti fara autorizatie doamne fereste... eu de aia nici nu mai prea ies din casa ca vad numa figuranti cu fufe de mana, astia iasa doar se laude, se cread superiori daca or fotot si ei ceva, mars ba de aici gunoiule cand i vad... vomitatura
ce sa le ceri

| LisaJulie explică (pentru Bombasar):

Ce legătură are cu avertismentele primite de SiriusBlack98?

| Ambivert a răspuns (pentru siriusblack98):

Știu! Și eu sunt un tip deștept, poate nu ca tine, și sunt făcut în toate felurile de niște oameni inculți si analfabeți, care nici sa scrie nu știe!
Știu cum e în românia de aia mi-am pierdut 7 conturi pe motive de rasism.

Și cum de ai adus vorba tocmai de asta având în vedere ca SiriusBlack98 nu a vorbit de asa ceva

Sau vorbești ironic și sarcastic de fapt?

| Bombasar a răspuns (pentru LisaJulie):

Normal

| MMP2000RO a răspuns:

Că are timp de hobby-uri superbe și utile pe care să se poată focusa la maximum, precum cititul, călătoritul, sportul, alergatul, plimbările în natură cu observarea atentă a mediului înconjurător sau orice altceva (dansul, gătitul, cântatul etc. - sunt n posibilități de a încerca hobby-uri noi, cel puțin în marile orașe).

| Ade4ever2389 a răspuns:

Pai poate observa o schimbare in increderea in sine,ca de regula lumea judeca inainte sa te cunoasca cu adevarat,mai ales daca mai si postezi etc. In al doilea rand,nu se va mai lasa atat de usor influentata de ce vede in jur, ca sunt o multime de persoane care promoveaza anumite produse doar pentru vizualizari si bani, normal. Sincer am trait si eu asta pe pielea mea, vedeam o gramada de vedete care isi cumparau nu stiu ce, dar in realitate nu aveam neaparat nevoie de chestia respectiva.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Observă că are mai mult timp liber pentru el, că e mult mai prezent, că face mai multe activităţi.

| angel6lust a răspuns:

Că nu-i mai e așa f*tută viața.

Întrebări similare