El Chupacabra este o creatură legendară despre care se crede că atacă și suge sângele animalelor, în special capre, de unde și numele său (în spaniolă, "chupar" înseamnă "a suge" iar "cabra" înseamnă "capră"). Prima apariție a legendei a fost în Puerto Rico în anii 1990, dar s-a răspândit ulterior în America Latină și în Statele Unite. Deși este considerată o legendă urbană de către mulți, există rapoarte despre presupuse atacuri asupra animalelor și chiar despre observarea creaturii.
Nu mai vreau răspunsuri de la tine pana nu îți schimbi părerea despre prorusii din țara noastră
Ca să nu mai vezi răspunsurile mele ai o soluție: șterge-ți contul. Altfel este părerea mea și în 1989 ne-am câștigat dreptul sa avem părere liberă. Cât despre părerea mea: nu este pro-rusă, ci doar pro-libertate. Nimeni n-a zis ca să mergem cu rușii, dar te iei după propaganda imbecililor de neomarxiști. Dacă vrei îți trimit un video, al unui om bogat din SUA, despre idiotul de Mucușor. Apropo! Voi mucușoriștii nu știți că pro-ruși se scrie cu cratimă și orice propoziție se încheie cu un semn de punctuație? De ce siluiți limba română?
Haha! Eu nu am tiktok
Tu de ce nu ti-l ștergi! Și ar trebui sa îți revizuiești comportamentul cu privire la un om cu bun simt pe care tu îl numești asa! Ce porecla mai e și asta? Ai spus ca îl vrei pe Călin care a declarat public ca,, Putin este un lider " ce mai vrei?
Un om care refuza sa semneze acte, trebuie sa-i spună o instanta că-i obligat să le semneze, și atunci tot amâna, este cu bun simt? Atunci eu sunt popă. Citește și nu-i mai lua apărarea unui individ cu apucături de vagabond! Mai mult, penalitățile le plătește Primăria, nu dobitocul care le-a creat. Vulgului român îi plac circarii. https://jurnalul.ro/......94628.html
Omul lui Dumnezeu, daca iesea pro rusului plateai de trei mai multi! Tu oricum ai spus ca nu il vrei decat pe nea Calin! De ce te plangi atat de mult?
Se hrănește intens cu nervii altora timp de câteva zile, după care stă într-un fel de stază/hibernare o perioadă iar după 15-16 zile iese la lumină și pune întrebări idioate pe TPU. Perioada de hibernare o face la balamuc cu sedative puternice
Și altcineva se hrănește cu lipsa de obraz
El Chupacabra nu este o creatură misterioasă, ci doar un mit alimentat de frica și disperarea fermierilor din zone sărace, unde pierderea animalelor înseamnă foamete. În realitate, cel mai probabil sunt prădători obișnuiți.
Cum sa fie idioțenii? Tu nu ești de părere ca unii presupuși monștrii ar putea fi creaturi care au suferit o mutație genetica sau au fost subiectul unei evoluții accelerate?
Nu,nu is de parere.
Saya_1767 întreabă: