De ce? Exista si "bun simt pe rele"? Si tu de ce nu accepti si parerile altora?
Care păreri ma omule ca vorbeai rusa sau chineza dacă ieșea Putingescu! Chiar atât de ciuda îți e ca nu lasă să candideze un rusofil?
Vai si amar de scoala facuta de tine. Georgescu a vorbit de spiritul rusesc, nu de URSS. Spiritul rusesc cuprinde toate valorile date omenirii de poporul rus, dar voi, generatia teflon, nu pricepeti nimic. Ai citit ceva de Gogol, Dostoievski, Solohov, dizidentul Soljenitin, Lermontov, ai auzit de Mendeleev, Yul Brynner, Serghei Bondarciuk, etc. Ce sa spun? Tu nu stii cand se pune punct sau virgula, deci nu stii limba romana, dar sa te intreb de astea si de figuri de stil! Vai si amar!
Bun! Ești liber sa mergi in Rusia dacă îți place cultura rusa! Dar nu ma pune pe mine sa iubesc Rusia
Se pare ca tie nu-ti place de fel cultura! Si, apropo! Cine te-a obligat sa iubesti cultura rusa? Citesti si nu intelegi? Asta e o boala.
Ma pui pe mine sa îmi placa de niște candidati prorusi! Mai și zici ca te jignesc! Eu îți spun doar ce ești
Incearca sa te abtii ca sa nu ramai fara cont! Nu stii tu ce sunt eu, si nu esti in masura sa ma judeci. Nu te-a pus nimeni sa-ti placa nimic. Te-am obligat eu? Tu gandesti cand scrii ceva?
Mai omule, dacă tu nu ești in stare sa înțelegi ce vreau eu sa spun aia e! Nu este vina mea! Dar ar fi mai bine sa nu mai vorbești degeaba dacă habar nu ai despre candidati! Tu nu știi pe cine susții! Îți sugerez sa te mai documentezi
Tocmai tu, caruia nu-i place cartea, imi spui mie sa ma documentez? Omule! Eu ma documentez si acum, citesc carti, citesc articole de pe net, am citit biblioteci intregi si tu-mi dai mie sfaturi? Doamne fereste! S-a intors lumea pe dos.
Habar nu ai de nimic! Îmi mai și raportezi raspunsurile sa mi se șteargă! Pot sa fac și eu asta sa știi!
Chiar te rog! Ti-am facut si un raport la admina. Incet, incet, te vei duce de unde ai venit ca prea esti needucat. Acesta este un site care merita sa fie curatat de cei care n-au 7 ani de acasa.
Te anunț ca și eu te-am raportat pentru ca ștergi răspunsuri aiurea! Ma jignești și nu ai deloc bun simț!
Eu sterg raspunsurile? De cand sunt eu sef la TPU? Tu ai habar cum se conduce acest grup? Avem un admin care se numeste Cristina. Mai scoti aberatii? Inca o data iti spun ca nu ai ajuns la nivelul sa ma judeci tu pe mine. Dupa cum ai spus tu habar n-ai de nimic: "Voi ce ma sfătuiți sa fac avand in vedere ca pana la 26 de ani nu am lucrat nicăieri și nici studii nu am sau permis"?
Pentru ca raportezi raspunsurile care nu îți plac! Și te întrebi de ce te-a făcut userul Holiday cum te-a făcut! O meriți pe de plin, dar cum mandria ta este cât China, normal ca i-ai raportat raspunsurile sa fie șterse! Dar are dreptate in privința ta total și absolut
Tie o gramada ti-au spus ca vorbesti aiurea (johnnny123, gabicoo, etc.). Apoi n-ai nici o logica. Daca eu ti-am raportat raspunsurile (Si, da! Am facut asta.) si au fost sterse, crezi ca au fost bune?
Și ție ca nu ti-au spus Jobomat și Holiday ca aberezi pentru ca un iubitor al lui Putin? Asta cum crezi ca este
Bine ca l-au lasat pe Iohannis hot de case. Nu vezi ca voi judecati cu doua masuri?
Florică tată - școala nu a fost pentru tine (dificultăți de învățare zici), de muncă ai fugit până acum (pur și simplu nu se lipește de tine), iar femeile nu te bagă în seamă (din cauza OZN-urilor, extratereștrilor și a altor avioane care îți trec prin minte). Văd că în sfârșit ai găsit ceva pentru tine (pentru păsărelele din capul tău) - religiile orientale. Bravo mergi rapid și ia-ți bilet de avion spre India. Dar mai întâi nu uita să-ți ștergi contul de pe TPU. Succes.
Un control medical n-ar fi bun? Zic și eu, nu dau cu parul.
Habar nu ai de nimic! Nu mai vorbi dacă nu știi
Tu îți expui problemele în public și te faci de râs.
Toate cele de mai sus pot fi denumite simplu "puterea autosugestiei" Nu conteaza sub ce cultura o descrii. Atata timp cat crezi cu tarie in anumite lucruri, creierul va face tot posibilul sa materializeze conceptul.
De exemplu, un experiment pe un detinut condamnat la moarte, a constat in a-l instiinta pe detinut ca el va scapa de pedeapsa capitala, daca va fi supus la un experiment.
El a fost legat la ochi si i s-a spus ca il va taia putin si i se va colecta intr-o galeata niste sange.
In realitate oamenii doar l-au zgariat la mana si sub el i-au pus o galeata in care picura in ea apa dintr-o punga aflata langa mana lui. Detinutul a asteptat ceva timp in care credea ca auzea cum picaturile de sange se scurg din corpul lui, iar cand nu a mai auzit nici o picatura inima lui a cedat si a murit. Pentru ca creierul lui stia 100% sigur ca nu mai are sange in corp.
Religiile orientale sunt o jegmaneala! Tu te ajuta cu nimic meditațiile sau yoga! Sunt modalități de a lua bani
Alea cu extratereștrii și dimensiunile paralele nu pot fi considerate ca fiind serioase.
+
Românul are o vorbă: Când îți spune unul că ești beat poți să-i zici că are ceva cu tine, când îți spune mai multă lume același lucru te duci și te culci. Ar fi cazul să accepți faptul că ai o problemă și să mergi la un medic.