| Cumătru de la Galați a întrebat:

Cine a inventat apa caldă?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
25 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Intrebare de categoria "Trivia/Amuzante".

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Apa calda trebuia inventata? Nu e oare un fenomen perfect natural?
Creste temperatura se incalzeste tot- pana si creierul-, scade temperatura ingheata tot- pana si creierul!

Răspuns utilizator avertizat
| Luori a răspuns:

Caldura trimisa de Soare.

| BabyPink a răspuns:

Centrala termică din bucătărie. laughing)

| unknownn a răspuns:

Dumnezeu!

| pauladrian a răspuns:

Pana si la o intrebare de asta filozofati oh go on

| lifeistough a răspuns:

Apa calda este la fel ca apa rece doar ca este incalzita!

| Lol_1641 a răspuns:

Inventata, nu prea cred! Poate vrei sa zici "Cine a descoperit apa calda!" Si ti-asi raspunde ca e o intrebare stupida!

| smaranditza a răspuns:

Natura, draga deea.

| kiddutssa a răspuns:

Soarele?batting eyelashes

| adryanb27 a răspuns:

Focul

| KLU a răspuns:

Big bang-ul.

omul doar s-a folosit de ceea ce s-a creat in urma big-bang-ului pentru a transforma materia dint-o forma in alta:
de ex: arde lemn sau ce arde el pentru a il transforma in energie termica, iar una din intrebuintarile ei este incalzirea apei.
de asemenea, si natura poate transforma apa de temperatura normala in apa " calda" prin diferite procese: raze UV, energie electrica generata de furtuni, miscarea placilor tectonice rezultand in vulcani si magma care iese la suprafata care ia contact cu apa si o incalzeste...si altele.
deci practic: big-bang-ul a inventat tot (nici el nu a facut asta propriu zis, ci a transformat uriasa masa de energie existenta in materie solida si alte forme de energie).
cum spune si legea chimiei " nimic nu se inventeaza, ci totul se transforma dintr-o forma in alta".

| happiness a răspuns:

Nu mai conteaza, da` genial om:X.

| Bodo a răspuns:

EU laughing Asa imi spunea o colega laughing

| MosCraciun a răspuns:

Soarele

| dya26 a răspuns:

Apa calda [1] este o versiune intermediara intre starile de agrgare ale materiei: nici lichida (ca are aburi), nici gazoasa (nu mai spun de ce!). Se poate obtine prin plasarea unei surse termice sub un ceaun cu apa [2] (metoda folosita de strabunii nostri la fabricarea mamaligii), sau - beneficiind de descoperirile stiintifice in domeniu - prin incalzire electrolitica (Atentie: a se consulta manualul de protectie a muncii la folosirea linguritelor metalice in echipamente specifice!). In ciuda revendicarilor internationale [3], Comisia Galactica de Brevete a atribuit titlul de inventator romanului Apacaldescu (imi scapa prenumele)

| cosmin_2318 a răspuns:

Focul.

| dany4ok a răspuns:

A existat dintotdeauna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caldura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chuck Norris

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns: