| Downfall a întrebat:

"Cine eşti?"
Puteţi da un răspuns clar şi complet la întrebarea asta? Eu am încercat dar nu aş putea da un răspuns care să mă satisfacă. Dar voi?

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Vad multi ca pun numele inainte uitind ca nu cum te cheama e important ci stropul ala de divinitate strecurat in tine.Ca oameni am putea purta orice nume si atunci cobor in mine si incerc sa-mi dau seama cine sint, dar tot ca oameni ne place cautarea si, atunci se naste certitudinea raspunsului;-Chiar, cine sintem?

48 răspunsuri:
| powerofasmile a răspuns:

Sunt eu, cea de ieri si de azi. dar uit cine sunt, sunt un strain pentru mine nu vorbesc cu straini si nu le dau importanta. eu si eu-l meu nu ne cunoasteam.dar parerea mea este ca acest eu, mereu a fost o problema este genul de problema misterioasa care mereu distruge tot, insa problema face ceva incostient.Eu asta am auzit ca se consoleaza ca nu e un mostru, care face lucruri constient.-eu- nu vrea sa-si stie scopul, vrea sa-si faca unul care nu are legatura cu cel ce trebuie.Eu sunt misterul eului meu, insa l-am lasat pe el sa afle tot misterul. si a renuntat demult.

| BettyKtt a răspuns:

Suntem niste maimute mai putin paroase si cu putin mai mult creier.

Suntem niste fiinte ca toate celelalte, insa ne deosebim de animale prin capacitatea de a gandi

Suntem oameni.Ce sunt oamenii? Niste omuleti cu 2 picioare, 2 maini si din pacate un singur cap

| Anonim97888 a răspuns:

Aproape nimeniii!:-