Nu e simpla nici intrebarea ta, ce sa mai spunem de oameni? Nu e simplu sa fii OM, Flav! Simplu mie mi se pare taranul roman vero, plin de intelepciune, fara fite, modest si harnic pana-n maduva oaselor. Cred ca e greu sa fii simplu azi cand lumea iti ofera privelistea unei vieti sofisticate si... tentante. Cred insa, ca tot acolo, la tara mai ai sansa sa ramai pur...
Nu vroiam sa intervin daca nu te bagai inna. Asteptam sa vad cati au inteles intrebarea si cum priviti problema. Mi-a placut extrem de mult raspunsul userului furni, de la inceput pana la sfarsit. Asa cum a precizat, intrebarea nu e usoara deloc.
Om simplu? Acel om care-si stie de lungul nasului, care nu se manjeste pentru. a avansa in grad, care munceste, se straduie si-si da sudoarea pentru. un trai mai bun.
Oare mai putem fi simpli in societatea de azi? Cand sunt atatea tentatii? Jocuri de noroc, afaceri murdare, publicitati, comercialitati, vedete, invidii si goana dupa bani ne fac ca din acel ''om simplu'' harnic si modest sa devina un expozant al luptei sangeroase pentru. bani si avere.
Repet, e ''oare'' asa simplu sa ramanem simpli, sa nu ne atinga tentatiile si sa ne pastram aceeasi verticalitate si aceleasi principii, sa nu vrem sa progresam si sa urcam ''rusinos'' si sa nu uitam de valorile morale pentru. bani si trufie?
Un om simplu e un om care nu iese cu nimic in evidenta, se poarta firesc, normal...
Depinde de la om la om! Unora le-ar fi greu sa nu iasa cu ceva in evidenta! In zilele de azi rari oameni dinastia...nici eu nu cred ca fac parte din categoria de om simplu, ies mereu in evidenta cu ceva, rau sau bun
E mult mai simplu decat crezi nu trebuie sa faci nimic neobisnuit trebuie sa fi tu insutzi...
Nu, nu cred ca e simplu sa fi un om simplu in adevaratul sens al cuvantului...in ziua de astazi daca te consideri simplu esti catalogat inferior, dar multi nu stiu ca ceea ce poate parea simplu in realitate poate fi foarte complex.
Cred ca e simplu, nu trebuie sa faci prea multe, trebuie sa ignori lucrurile complicate si sa nu te lasi influentat.
Nu eu sunt un om simplu eu asa ma consider nu sunt fitoasa nici cu bani multi nici cu nasu pe sus sunt modesta
o zi buna
Pffff e foarte greu crede`ma ceilalti din jurul tau cu infuentele lor. de aia e greu.
Sa fi simplu este imposibil. Ar trebui sa ne detasam de lume, de prieteni d tot. Fiecare suntem speciali in felul nostru, fiecare avem ceva in noi ce ne face mai mult decat "simpli".
"De ce sa fii simplu daca poti fi extraordinar?|"
Nu cred ca e greu sa fii om simplu deodata ce asa e felul tau de a fi.
Dar daca traiesti ca in puf eu cred ca e foarte greu sa fii simplu
In zilele noastre da, este foarte greu sa fii un om simplu...se cheama presiunea celorlalti, iar daca nu suntem la fel ca ceilalti s-ar putea sa devenim frustrati si sa ajungem sa credem ca la noi e problema si nu la ei.
Om simplu=pentru mine far afitze si false arogante, care isi stie valoarea, si desi este bine cotat se COMPORTA SIMPLU, fara figuri si aere de mare om.Ca in Scrisoarea a III-tu esti Mircea? Mare om care a dat replica dictatorului fara sa se umileasca desi tot comportamentul si portul lui erau simple.
Consider ca o persona trebuie sa se desfasore asa cum este ea ... fara sa-si de-a aere asa cum fac aproape toate fele...
. da este simplu daca esti tu
...in pielea ta
.
Cred ca este o trasatura a personalitatii noastre si atata timp cat te-ai nascut cu ea, indiferent de circumstantele vietii, ti se pare absolut normal sa fii asa si nu altfel - in acest caz este simplu. Dificil este sa treci peste rautatile celorlalti referitoare la acest lucru