NOname
| NOname a întrebat:

Cum știi dacă e sfârșit de drum sau doar un popas? (metaforic vorbind)

53 răspunsuri:
NOname
| NOname explică (pentru caramela):

Mulțumesc frumos. Și ție la fel.

| Shammal a răspuns:

Sti pentru ca tu il creezi, cand e popas simti ca esti pe drum "te opresti" si respiri adanc iar cand e sfarsit simti noul drum

NOname
| NOname explică (pentru Shammal):

Zici?
Și când nu tu creezi acel popas (sau sfârșit)?
Pentru că pe drum nu întotdeauna mergi de unul singur.

| Shammal a răspuns (pentru NOname):

Dilogul pe care-l purtam e creat de noi doi, desfasurarea lui e creata de noi doi; orice experienta pe care o ai e creata de tine chiar daca (pare ca) nu tu ai luat decizia, ai co-creat la acea decizie in aceias masura

NOname
| NOname explică (pentru Shammal):

De acord, însă mai sunt și excepții.

Oare chiar și un copil, răpit și violat, este răspunzător pentru întorsăturile drumului? Are el vreo vină că arăta prea ispititor pentru răpitorii săi bolnavi? Valabil și pentru adulți.

Cred că nu întotdeauna putem controla ceea ce ni se întâmplă. Pot apărea momente în viață, când suntem complet neputincioși (de a schimba ceva).
Cum știm dacă e popas sau sfârșit atunci?

| csintalan a răspuns:

Nu exista sfarsit de drum, doar oboseala. Mai bine mai multe popasuri pentru reinvigorare.
Eu spun,, sus cu capul,,

| Cezar a răspuns:

Niciodată nu există un sfârşit, întodeauna mergem înainte.

| Shammal a răspuns (pentru NOname):

Nu exista exceptii - nu e nici o vina - copilul are rolul lui, rapitorul rolul lui, sunt doua parti ale aceleias monede (victima-agresor), una fara alta nu exista, fiecare a ales sa aive acea experienta la un anumit nivel;

putem si suntem din ce in ce mai constienti de asta, incepem sa intelegem practic, faptul ca ne creem realitatea, clipa de clipa - uneori ne simtim neputincios pentru ca luam in brate rolul victimei, asta e tot! respira adanc si simte in interior fiinta infinita care esti Tu

| MasterGoldX a răspuns:

Un sfarsit de drum este stop, iar un popas e o pauza.

| Prototypul a răspuns:

Sfarsitul este atunci cand numai ai pentru ce sa mergi mai departe, popasul este odihna dupa ce ai facut o realizare.

NOname
| NOname explică (pentru MasterGoldX):

Nu ceream definiții. Întrebam cum ne dăm seama care e care?

| viktorr1999 a răspuns:

Chiar si cand ajungi unde iti doresti este un popas.Trebuie sa mergi mai departe...

| Dumnezău a răspuns:

Dupa indicatoare. Daca nu exista, le fixez eu acolo.Ca,daca indica cele puse de mine groapa, macar sa mai vina si cativa dupa mine, pe drum prapastios.

Mentalite tipic rumaneasca, he?

| PredatoR a răspuns:

Presupun ca atunci cand ajungi sfarsitul drumului iti dai seama dinainte si nu mai am cum sa te intorci.

| Gogu06 a răspuns:

Cand te hotarasti tu sa fie. Daca inca vrei sa continui dar nu poti din diferite motive inseamna ca este doar un popas, te refaci si o iei din loc(metaforic vorbind).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, tu stii deja raspunsul. Problema e ca nu te-ai hotarat inca daca il accepti : popas sau "sfarsit".
Tot binele din lume! Corina

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc, Corina.
Mă bucur să te revăd. Toate cele bune și ție.

| ? a răspuns:

Hey! Sfarsit de drum, sau un simplu popas in viata...nu e doar un singur drum! Iti poti rezerva si alte locuri, pe alte drumuri. Dar ca raspuns la intrebarea ta, daca e sfarsit, esti obosit, nu prea mai ai forte, dar totusi, esti multumit, fericit. Pur si simplu, simti! Simti tu sigurica daca e sau nu sfarsitulhee hee. Daca e doar un popas, probabil el a intervenit deoarece esti obosita, sau era nevoie de o pauza.hee hee si dupa popas, spre sfarsit, te simti plina de energie, speranta si bunatatehee hee! Nu simti doar ca ai nevoie de puteri si intariri, ci simti ca le ai dejahee hee. Sufletul vorbeste cu inima, si asa sti singura in ce moment te aflii. Asculta-ti inima, incearca sa te conectezi cu ea, si asa sti singura adevarul raspuns. Sau, vorbeste cu persoana care e si ea protaginista acestui drumhee hee! Sau daca era doar o simpla intrebare...inima stie raspunsul!

| venusdoom a răspuns:

Sfarsitul unu drum mai poate insemna de asemenea si un popas, nu doar un sfarsit fara cale de intoarcere. Popasul este :orice greutate care iti apare in viata.

| Oanarry a răspuns:

Daca vezi ca altii trec pe langa tine...si se duc mai departe.

| 7 a răspuns:

Poate stii ca-i sfarsit de drum cand ai obosit si nu mai poti sa continui...pe acel drum.si totusi iti mai dai un ragaz, privesti inapoi, dar nu te vezi pe tine, e prea intuneric.si asa alegi alt drum!
sau iti dai seama ca e un popas, cand te opresti din mers, dar te ridici repede, iti stergi lacrima, poti sa mai zambesti.realizezi,simti ca inca te mai asteapta ceva sau cineva mai departe.
nu stiu daca are vreo logica...

| PotatoMustDie a răspuns:

Daca orice ai face te duce tot in punctul in care esti, atunci e sfarsitul. Daca mai gasesti o cale, poti continua. E ca la sah, ori esti in "sah" si mai ai o cale de scapare, ori "mat".

NOname
| NOname explică (pentru PotatoMustDie):

Inteligent răspuns.

Întrebări similare