Altfel, din punctul meu de vedere tehnologia va lua amploare mare si oamenii nu vor mai fi atat de solicitati la locurile de munca, chiar disparand unele meserii.
Vor fi camere de luat vederi care vor impanzi orasele strada cu strada si sisteme de scanare a persoanelor dupa fata sau alte trasaturi...
Vor fi politisti roboti si caini roboti cred...
Nu stiu daca masinile vor zbura, dar se vor face linii de taxi prin aer (gen telescaun).
Asta ca tehnologie, in rest nu vad de bine pentru omenire la cum sunt toate acum...
Era mai frumos acum 20 de ani... Copilaria era frumoasa si aveam multi prieteni la bloc. Jucam leapsa, frunza, lapte gros, la malai, tara tara vrem ostasi,...
Ne faceam tevi si trageam cu cornete... Aveam la bloc pe cartofarul ( toata lumea lua cartofi de la el) pepenarul (aducea pepeni de la tara si impartea la tot blocul... Dumnezeu sa il odihneasca, acel om nu mai e printre noi).
Jucam badminton si volei, fete si baieti, eram uniti...
Dupa generala (mergeam mai toti din cartier la aceeasi scoala) am plecat fiecare pe drumul lui, unii s-au axat pe o meserie direct, altii pe liceu si facultate.
Atunci zambeam si radeam din orice, acum vad oameni care se uita mai mult in portofele decat la drum sau la ceilalti.
Nu ne mai ridicam privirea sa vedem soarele, si ne enerveaza iarna (zapada) care atunci cand eram mici abia o asteptam sa bulgarim si sa facem oameni de zapada...
Copiii de acum sunt mai inteligenti ca noi generatiile mai vechi, dar sunt prea atasati de internet si tv...
Aveam o caramida de telefon prima oara cand eram mic de imi era greu sa il port cu mine (avea aproape un kg) si imens. Stiam sa ma joc snake si ma suna mama pentru ca nu aveam unitati pe el...
Tinea bateria intre 35-50 de minute (era sh)... Si il incarcam 12 ore...
Am si batut un cui in lemn cu el mi se pare, daca imi aduc bine aminte...
Aveam mingii castigate de la promotii si ni le spargeau vecinii pentru ca le loveam masinile... Se auzeau alarmele continuu de la mingii...
Nu exista zi sa nu iesim afara cu mingea 2 sau 3 copiii, sa ne jucam pase si sa ne alerge un caine mingea de la unul la altul...
Imi e dor de acele vremuri dar stiu ca asta e...
Acum ma bucur cand vad copii adunati pe la scarii de bloc cu o sticla de suc si niste chipsuri... Rad si glumesc toti, asa cum faceam noi cand vorbeam pana la 12 noaptea de fantome si ne era frica sa mergem singuri acasa...
Aveam poze alb negru si calculatoarele de la informatica aveau mario, solitaire,...
Ne bucuram cand ne jucam in programul paint pe calculatoare pentium 1 sau 2...
Aveam un prieten care avea un hc 2000 si scriam o pagina intreaga de semne ca sa intram intr-un joc in care trebuia un iepure sa treaca strada...
Era mult mai frumos ca acum... dupa parerea mea...
Mai multi redardati mintali si prosti, eu vorbesc de Romania, restul vor zbura pe marte
Mult mai tehnologizata decat acum. Tare ma tem ca robotii ar putea inlocui oamenii in multe lucruri/munci.Deja se lucreaza la asta.Si nici din punctul de vedere al climei nu stam bine, vremea a luat-o razna, avem doar doua anotimpuri, iarna si vara.Trist.Si violenta,ura,neintelegerile intre oameni si mai ales goana pentru bani si materialism e din ce in ce ''mai in floare'' deci nu o sa fie de bun augur viitorul.O parte buna ar fi ca e posibil sa se descopere anumite leacuri pentru cancer,pentru boli incurabile si ca medicina sa evolueze si mai mult si sa faca viata sa fie mai sigura,mai lunga, mai frumoasa, sa ne-o usureze, dar atat timp cat exista materialism si totul e pe bani multi, lumea nu o sa arate asa bine.Ce nu este OK este ca omul a dovedit si o mai dovedeste ca tinde spre autodistrugere.Se autodistruge,incet incet,prin diversele activitati si lucruri ce le face pe planeta, impotriva climei, a padurilor, a spatiilor acvatice, terestre etcTrist dar adevarat.Omul e inteligent, dar tinde si spre autodistrugere.E doar parerea mea insa.O zi faina sa ai!
In primul rand tu o sa fi mult mai batran o sa ai o familie si tehnologia va fi avansata incat si tun= nu o sa mai ti pasul cu ea
NuGaseamNumeLiber las ca se vor reproduce tigani si romanii o sa munceasca ca sa le plateasca ajutoarele sociale si alocatile )))))))))))))))), cine se asemana se aduna