| Inferno a întrebat:

Cum vezi umanitate in viitor?

Răspuns Câştigător
| Bogdan_Ionescu_1987 a răspuns:

Damn...Cea mai buna intrebare de pe TPU.ro In timp ce restul lumii probabil va fi condusa de un singur guvern si populatia va fi controlata cu ajutorul microcipurilor biometrice sau nano...Romania se va intoarce la origini, Marea Vanatore de Sobolani cu Arcul.

13 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Din ce in ce mai rau. Nu vom mai manca nimic natural doar plante modificate genetic, totul va fi realizat de roboti, satele vor disparea, saracia va exista, vor aparea noi boli.

| Chio9 a răspuns:

O sa dam viata reala pentru viata virtuala
O sa stam cu laptopu`-n WC`u in era digitala.
Conectati la net, pe mess, tot mai des
O sa privim pe geam afara fara pic de interes.

Refren Ombladon : Vrem paradisul promis cand am iesit din comunïsm.

ps: "Parazitii - Concentrati in metropole"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, asta-i definitia umanitatii luata din dictionar:
UMANITÁTE f. 1) Caracter uman. 2) Compasiune și bunăvoință față de nenorocirile altora. 3) Totalitate a oamenilor de pe glob.
Iar aceasta este definitia mea(cu atat mai mult cand sunt frustrata):
Umanitatea e o groaznica inchipuire a celor inselati de aglomerarea unor zambete false, cand de fapt orgoliul devine pe zi ce trece caraceristica de baza pentru fiinta posesoare a degetului mare si toti te privesc de sus, desi gravitatia are acelasi efect asupra tuturor.
...bine, chiar eram frustrata cand am scris asta(e veche)

| faramatania a răspuns:

Poate viitorul umanităţii.Nu ştiu, îmi lipsesc asemenea veleităţi, pentru astfel de predicţii.

| i86e2 a răspuns:

Fie ne vom autodistruge, fie vom deveni civilizați. Ar fi multe de zis, dar cred că viitorul civilizat ar arata cam ca Venus Project.
http://www.thevenusproject.com/

| Inferno explică (pentru i86e2):

Civilizatia nu exista. Nu poti obtine o tara civilizata decat prin ingradirea libertatilor asa cum a facu fascismul nazismul si comunismul si noi nu vrem asta.

| irbis a răspuns:

Viitorul e ce fac oamenii din el. Eu aleg asta si nu o sa stau degeaba: http://www.facebook.com/......3416481242
(e in engleza asa ca daca nu intelegi spune-mi si-ti traduc)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper ca fara ochelari laughing

| WR104 a răspuns:

Nu o vad, o sa dispara usor usor.

| WhatheWow a răspuns:

Umanitatea, e din ce in ce mai putin prezenta in societate, nu ca a fost vreo data la apogeu, insa omenirea, daca la asta te refereai va avea doar doua alternative : ori va invata din esecuri si va incerca sa le evite continuind in acest fel trendul ascendent al Evolutiei ori va continua tirindu-se din esec in esec pina ce nu va mai avea resurse si va disparea.

| i86e2 a răspuns (pentru Inferno):

Nu ai dreptate. Comportamentul uman e modelat de mediul în care trăiește. Dacă nu e nimic de furat, nu va fura, fiindcă va avea acces la orice vrea. Părerea mea e că societatea civilizată va fi egalitară, tocmai fiindcă inegalitatea cauzează conflicte. Spre exemplu, cineva zicea că autovehiculele sunt folosite în medie 20% din timp, restul 80% din timp stau în garaj sau în fața blocului. Ar fi mult mai eficient, mai rațional și mai rentabil un sistem "la cerere", adica ai nevoie de mașină, o iei, mergi unde ai de mers și apoi o ia altcineva din acel loc, întelegi ideea.

Capitalismul oricum va pica, posibil odată cu petrolul, fiindcă economia e bazată pe petrol, sau poate va pica odată cu înlocuirea omului de către mașinării în toate sectoarele economiei. Oricum, simpla idee de creștere economică continuă pe o planetă cu resurse finite e absurdă, capitalismul e absurd.

| Wøodenpints a răspuns:

Păi,nu prea o văd. ORicum după ce mor eu, sunt slabe şanse să-mi mai pese de oameni. Morţilor nu le pasă.

| relu008 a răspuns:

Nu o vad în viitorul îndepărtat.

Întrebări similare