Asta e fetita cu sirenele din H2O...mai fetito nu intelegi ca nu exista sirene? exista doar sirenele de la masina de politie, salvare si pompieri...in rest nu mai exista altfel de sireneee! hopaaa... s-a schimbat ''retardatul''in ''stupid''-acum am observat
Nnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuu
Daca, nu stiti, mai bine nu spuneti nimic, toti stim ca nu sunteti cu adevarat convinsi ca nu exista sirene, eu am prea multe dovezi ca exista. Si serios, nimic legat de h2o,,, Macko'' e de fapt parcul central din Sidney. Am fost in Australia, si am cercetat chestia, in port multi mi-au zis de un anume marinar batran care a murit acum 45 de ani inechat misterios. Mi-au spus ca trecatorii au vazut un par lung blond urmat de o coada lunga multicolora ce nu semana cu a unui delfin, rechin, sau ceva de genul asta. Batranii spuneu ca multi oameni care stateau mult in preajme anumitor locuri ale oceanului seara, erau ademaniti de niste creaturi cu chip de om si coada de peste pentru anumite placeri trupesti. Ii duceau pe malul unei insule unde le jupuiau carnea si ii mancau, ca niste canibali. E greu de spus daca exista sau nu sirene cu adevarat, dar eu m-am convins, nu pot spune acum si aici cum, dar nu a fost ceva normal
Pai aceea chestie a fost doar regie. Ele nu au nici macar puteri. Dar la toate informatiile pe cere le-am cautat au spus sa i-au un pahar cu apa cand afara este una plina dupa aceea sa............incerc ca luna sa se reflecteze in pahar aoi ma uit la luna plina 3 minute si dupa aceea sa atin apa in care luna se reflecteaza inca!
Daca ati sti sirenele(adica omul si pestele nu sunt asemanatori.printr-o transformare sau ceva a creat asa ceva, trebuie sa fi fost intr-o noapte fulgerata luna plina si sa atinga ceva.deci eu asa zic, asta mie parerea.eu vreau sa aflu despre ele, cum a gasit atuncia lwus din h2o atuncia despre ele. daca ati intelege var fascina asta.la fel si cu egiptul.incearca sa te pui in piele aunei sirene.atuncia vei intelege.papa
xmaryyyya întreabă: