Păi și tu îi încurajezi lăsând ușa deschisă! "Ochii văd, inima cere"!
Nu?
Apropo! Nu cred că ești cadru didactic!
Ba da, ba da.
E profesoară.
Copiii in general sunt obraznici, mai bine ai pune pioneze pe acel scaun sau pune oricum ceva pe scaun si nu se mai așează nimeni.
Sau lași usa întredeschisa, găsești tu o soluție.
Agresiunile din trecut sunt doar in mintea ta.
Acum nu te mai agresează nimeni si nu te hartuieste.
Faptul ca se așează pe scaun e un pic de obrăznicie.
Invadează un spațiu ce nu li se cuvine.
Dar va trebui sa găsești o alternativă, o ușă deschisa e mereu o tentație.
Întreabă colegele cum fac in aceeași situație.
Bună.
Vreau sa vorbim cateva lucruri inclusiv de subiectul asta daca doresti. Lasa-mi un Instagram
Nu! Sunt clovn la party-uri pentru copiii.
Sunt învățătoare, deci da, sunt cadru didactic. Deși întrebarea nu era despre a fi sau nu a fi cadru didactic. Nici chiar despre ce înseamnă a fi sau a nu fi prof. Ci întrebarea era despre elevii care sunt obraznici. Și nu m-ar fi deranjat la fel dacă aceste eleve ar fi fost fete. Dar nu știu, să mă ierte Dumnezeu, dar la naiba de pe băieți îi suport. Nu i-am suportat nici când eram de-o vârstă cu ei și îmi ofereau bullying, nu-i sufăr nici acum, eu devenită adultă. Nu mă înțelege greșit, pe ăștia de primar, îi ador pe toți indiferent de se*, îi văd doar ca pe niște copii nevinovați
dar pe puștii ăștia aproape flăcăi care răspund cu un tupeu așa fantastic unei profe, unor femei. Deși mna, îmi dau seama că pe de altă parte nu e vina lor în fond
ei au preluat doar tiparul toxic al unor bărbați, tații lor sau poate chiar tați vitregi și tot felul de situații și dacă au în jurul lor bărbați toxici și niște brute, evident că, nu au cum să știe ce înseamnă respectul acordat doamnelor. Dar mă îngrozește că pe zi ce trece și ne emancipăm și mai mult și mai mult, respectul pentru femei și doamne se pierde tot mai mult.
Și nu-mi puneți placa cu zilele noastre multe. Alea oricum sunt doar de dragul de a fi, cu ziua mamei și bla bla, adevărul este că la nivel de societate, deși femeia și-a demonstrat puterea cu adevărat peste tot, cu atât mai mult ura către ea este mare.
Bine, exagerez acum. Nu zic că niște elevi care nici nu mă cunosc de fapt, ar avea ceva cu mine cât să mă urască, dar mă șochează doar pe mine cum niște puști de copchii pot fi așa de obraznici cu doamnele profesoare și până la urmă cu orice profesor, dar mai ales cu femeile. Țin foarte mult la respectul acordat fetelor/doamnelor. Eu una zilnic le spun și le atrag atenția elevilor mei băieți de la clasă că fetele mi le respectă, iar dacă nu o fac cu plăcere, considerație și din reflex, or să o facă forțat, forțați de către mine. Le-am subliniat clar acest aspect. La fel cum le-am subliniat și fetelor, că nu înseamnă că automat doar că-s fete, gata băeiții trebuie să le suporte chiar orice obrăznicie și le-am spus clar, că deși a ridica pumnul la ele e greșit, dacă și ele îi înjură, devine legitimă apărare. Oarecum au priceput. Deci dacă au priceput ăștia mici cât de cât
de ce nu ar pricepe și ceilalți mai mari?! Nu pricep.