Ca să putem răspunde in cunoștință de cauză, care zici tu ar fi cele 8 dimensiuni?
Altul care nu înțelege nici dimensiunile în care trăim noi, dar este preocupat de cum ar fi în "8 dimensiuni".
Pai și ție nu ți e teama ca ne controlează alții? Și eu doar întreb fictiv asa cum se poate dacă nu ne întâlnim fizic? Noi de ce nu putem controla un univers 2d? Și cu îl vezi ca pe un joc de fotbal?
Pai și noi de ce nu putem sa controlam un univers 2 d? Atunci aia cum pot pe noi? Și cum ne ar vedea sa ne controleze? Și cum ar merge sa interacționeze un univers 3d cu unul 8d?
Există suficiente lucruri mai reale, mai presante și mai imediate de care să mă tem, nu am nevoie să mă tem și de niște creaturi teoretice care trăiesc în 8 dimensiuni și ne controleză universul.
Ok dar asa ipotetic cum sa existe ființe în 8d care controlează universul? Noi de ce nu controlam univers 2d? Și serios nu trebuie sa se întâlnească fizic din cunoștințele dvstra? Ca să ne poată controla
Omule, problema dimensiunilor superioare depășește cu mult chiar și cele mai geniale minți ale omenirii.
Ce rost are să te preocupe pe tine, care ai un nivel de înțelegere de clasa a II-a? Este ca și cum o veveriță ar încerca să înțeleagă cum se construiește un microprocesor.
Cred că erai dator cu o explicație!
Sau te "controlează" deja altceva/altcineva?