| Inferno a întrebat:

Daca asemanam prostia cu universul asa cum face Einstein, atunci putem spune ca ambele sunt in expansiune? Daca da,atunci care e factorul ce contribuie la aceasta expansiune? La univers factorul este energia intunecata, dar la prostie?

9 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

La prostie continua expansiunea este data de "graba"inteligentilor de a o cataloga.

| shadovv a răspuns:

Eu cred ca prostia e constanta ca lumina... am fost prosti, suntem prosti si vom fi mereu prosti... dar avem si momente.

| RAY a răspuns:

Ignoranta,ipocrizia

| WhatheWow a răspuns:

Dezbatem iar Prostia? Hai s-o dezbatem si din acest punct de vedere, ca e la moda.Eu cred ca a fost la un moment dat un "Big Bang" al prostiei si multi au sarit sa prinda si ei o bucata. Acum am vrut sa spun ca se expandeaza constant, dar mai degraba intr-un ritm accelerat asemenea Universului. Ce determina expansiunea? Tot energia intunecata, le intuneca ratiunea si nu o mai pot folosi. Ei cred ca sint luminati dar tenebrele lor sint mai intunecate decit o Gaura Neagra!

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

La prostie sunt oamenii, majoritatea oamenilor care traiesc pe planeta asta.
N-ai vazut ca nu stiu sa faca un calcul simplu? Merita omorati laughing.

| Nitescu_Theodor_1995 a răspuns:

Prostia se afla in expansiune continua datorita inertieilaughing un om, candva, a fost atat de,, talentat'' incat a dezvoltat prostia la asa o viteza incat se mai simt si astazi efectele secundarelaughing iar cum forta de frecare intre prostie si intelectuali este foarte mica, cei din urma fiind respinsi de catre caracteristica in disputa. insa nu disperati! la noi prostia e eternaa![un cantec romanesc vechi]

| mihaitaLGP a răspuns (pentru Georrggy):

Deja, subiectul tau e retardat. Asta doar daca privesti fara sa-l cunosti. In realitate este posibil ca omul sa fie foarte destept, iar ipostazele in care apare sunt strict meserie. Nu judeca dupa aparente, puteai da alte exemple. Mai departe ma abtin.

| CezaraCorina a răspuns:

Prostia... Incapabilitatea de a fii liber. Prostia deriva din sparea pe creier a oamenilor. Paradoxal e faptul ca oamenii adora adora sa fie spalati pe creier ( tv...). De fapt : ii invidez pe prosti. Aia sunt fericiti! Cand iti dai seama de "viata" tot ce iti ramane de facut e sa te izolezi si sa meditezi... Cred ca e singura salvare!