| Adrian a întrebat:

Daca ati putea strange toata rautatea oamenilor, iar intr-un final sa o incuiati intr-o cutie, ati face acest lucru? Argumentati!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Vorbesti de cutia Pandorei, nu?
Da, as face-o...si m-as face ca am pierdut cheile.

De ce sa fie necesara (obligatorie) rautatea? Cine a spus? E chiar atat de greu sa traim intr-o lume curata, plina de armonie si ganduri bune? Sa vedem raul in orice lucru bun, e deja absurd...
Chiar nu putem trai in echilibru fara ura, invidie, rautate?!
Ba putem, si inca foarte bine.
...deci, cum spuneam, m-as face ca am pierdut cheile.

P.S. hmm... oare unde as gasi o cutie atat de mare?

175 răspunsuri:
| DudaYeah a răspuns:

Rau cu rau dar mai rau e fara rau

| D_3413 a răspuns:

Da...pentru ca este prea multa si uneori te face sa nu mai ai incredere nici macar in tine.sad

| Emma_5553 a răspuns:

Fara rautati nu am mai fi oameni! Am fi niste roboti care nu au suflet! Fara rautati nu mai poti sa iti ceri iertare, sa iubesti, sa urasti... etc! Daca as avea o cutie as pune dar nu tate rautatile! asta e parerea mea

| PaulDaBoss a răspuns:

Nu! ca nu cred ca ar fi bine

| Daniela_3224 a răspuns:

Nu. Daca e s-o luam asa o luma fara rautate ar fi exact ceea ce isi doreste mai toata lumea. Totul sa fie bun si frumos, dar nu sta totul chiar asa. Ganditi-va putin. Daca n-ar mai fi rautatea ce ar fi de fapt bunatatea? Raspunsul: Nici bunatatea nu ar mai exista. Ar fi o lume plata. Nimeni nu ar mai fi capabil sa faca vreo diferenta. Ar fi totul foarte plictisitor pentru ca intotdeauna bucuria este mai mare dupa ce ai trecut printr-o perioada mai grea. Ajungi sa iti dai seama exact ce este binele abia dupa ce ai cunoscut raul.
Sper ca te-am ajutat sa gasesti un raspuns bun la intrebarea ta!

| TheSpecialOne a răspuns:

Sunt doua chestii opuse... daca ai lua raul nu ar mai exista bine si invers. Spre exemplu este ca si cum ai lua barbatii si ai lasa doar femeile, ar mai exista ceva pe lume(sau invers)?

| Iulică_3456 a răspuns:

E greu să fii Hefaistos.

| DamianD3r a răspuns:

Nu as faceo,pentru ca rautatea face parte din noi, oamenii, si fara ea nu ar exista echilibru in lumewinking

| Adriana_8922 a răspuns:

Nu happy pentru ca avem nevoie si de bine si de rau ...ar fi culmea sa avem o lume roz chatterbox ar fi plictisitoareee whistling

Take care! peace sign

| Diana_2035 a răspuns:

E ca munca lui Sisif-nu ar duce nicaieri.Asemeni cutiei Pandorei care intr-un final ar fi deschisa.

| undercover_4494 a răspuns:

Eu sunt PENTRU. Argumetul meu ar fi: As inchide oamenii rai intr-un iad artificial unde sa fie chinuiti pana la ultimul deget/ultima suflare.

| XadelinaX a răspuns:

Da eu una asa face acest lucru deoarece apoi, pe Pamant sa nu mai fie oameni rai ci doar oameni buni care sa seajute intre ei si sa nu fure sau sa ucida.

| NOBODY a răspuns:

Am pierdut cutia.ce mă fac?

| katherine585 a răspuns:

Nu```... as inchide`o intr-un gob albastru cu apa s.a numit Terra sau Pamantwinking

| Cathy a răspuns:

Ar fi cel mai stupid lucru pe care l-as putea face fara rautate nu exista bunatate nu ne-am mai putea deosebi uni de alti
la fel ca sarea si zaharul daca pui sare in apa e sarata daca pui zahar e dulce daca elimini tot zaharul si folosesti numai sare numai poti deosebi cele doua pahare cu apa si eu una nu vreau sa fiu ca tine...nu ma intelege gresit eu nu sunt foarte rea de felul meu hai sa zicem ca sunt jumi juma si rea si buna dar oh te rog as fi putut fi si sfanta ca eu daca tot raul de pe planeta ar fi disparut m-as fi dus sa ma SPANZUR ar fi prea multa plictiseala

| xt9000 a răspuns:

Da.astfel nu ar mai fi razboaie, lupte, furturi din magazine si toata lumea ar fi fericita.si nu ar mai fi lacomie deci toata lumea ar avea de mancare, adapost, etc

| Gabriela0206 a răspuns:

Fara rautate nu ar mai exista bunatate. Bunatatea este opusul rautatii, daca acesta nu mai exista, puteam spune ca suntem buni? Sper ca intelegi ce vreau sa zic.
Rautatea este necesara, la fel de necesara cum este foamea, setea sau oboseala. Daca nu ar fi oameni rai, nu am aprecia oamenii buni pentru ca toti am fi la fel.
Nu, nu as incuia toata rautatea. Poate o mica parte, dar nu pe toata. happy

| ioana_8553 a răspuns:

Da sar gasi o cutie ata de mare...cred ca totul ar fi perfect.dar rautatea oamenilor niciodata nu se va termina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,as face acest lucru, deoarece rautatea e mai presus decit prietenia, dragostea. Răutatea oamenilor... ăsta e un subiect inepuizabil, întrucât motive de "discutat" se ivesc zi de zi, ca să nu zic secundă cu secundă.

| Anutza_8450 a răspuns:

Da pentru ca lumea este foarte rea si de exemplu sunt pe strada si un copil vine chiar cand imi cad cheile si a dat cu piciorul in ele aruncandule in strd deci iti dai seama

| Anutza_8450 a răspuns:

Eu chiar acum o indes intr-o cutie

| alex50 a răspuns:

Normal ca as incuia-o, dar as pastra cheia la loc sigur.
As da drumu' din cand in cand la cate putina. Tuturor ne mai plac ciondanelile, chitaiturile si alte tachinari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rautatea vine de la sine zic ca fara rautate n-ar fi echilibru, n-ar fi iadul si raiul lumea ar fi fost altfel.Si eu consider ca, cutia pandorei e un mit e imposibil sa inchizi rautatea intr-o cutie dupa legile stintei.Si mai cred ca si cei mai sfinti oameni au o farama de rautate in eiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara rautate nu ar exista bunatatea, deci rs meu este nu.

| Sakura1pinky a răspuns:

Nu.Pentru ca nu ar fi corect adica nici la Dumnezeu nu este pace absoluta adica Raiul exista dar si Iadul.Ingerii exista dar si demoni.Deci daca am face asta am strica tot echilibrul vietii.

| Danyelytha a răspuns:

Da as faceo.
nu am un motiv anume dar ar fi frumos sa fir toata lumea buna.dar dma gandesc ca intr-um fel nu as face acest lucru pentru ca daca nu ar fi rau nu am sti sa ne buburam de lucrurile bune din viata noastralove struck

| AndraMinnie a răspuns:

Da! si cutia as arunca-o intr-o prapastie fara fund! Peace and LOVE! Oamenii sunt foarte rai, se gandesc doar la ei atat, URASC acest lucru.De ce nu se gandesc sa faca si ei un bine pentru altcineva? IMPOSIBIL.prea multa rautate.As vrea sa fie o lume plina de armonie, de bunatatea, de bucurii, sa dispara lucrurile rele precum invidia, dusmania.asta nu trebuie sa existe! off.Cum spune si NOname : oare unde as gasi o cutie atat de mare?
P.S. : Peace and LOVE!

| kmy_2194 a răspuns:

Lumea e facuta din bine si rau asa e dat dl Dumnezeu si nu stiu daca am putea schimba asta vreodata, si daca am avea toti o viata "roz" ar fi mult prea plictisitoare cred eu,dar mi-ar placea sa nu mai vad atatea crime,avorturi, batai, razboaie...etchappy

| Malphas a răspuns:

Fara rautate nu exista nici bunatate. Las la aprecierea ta.

| T13 a răspuns:

Fiecare lucru are scopul sau.Si rautatea la fel.O lume fara parti rele se transforma in/se numeste utopie.Chinezii au avut dreptate cand au,,inventat``Yin si Yang si cand le-au pus in semnul caracteristic, drept dovada ca fara rau nu se poate, dar ca nici cu prea mult rau nu se poate.Trebuie sa gasim un echilibru in toate.

Întrebări similare