| sopranaCadaverica a întrebat:

Daca femeile homosexuale (lesbienele) sunt atrase doar de acelasi sex (iar barbatii le provoaca scarba ori raman indiferente, stimulul, reactia nu exista), de ce ele inca isi doresc sa fie penetrate? Prin autosatisfacere sau sa imite intre ele actul sexual ce ar implica falusul. Practic, o femeie imita rolul barbatului. Penetrarea, de orice natura, nevoia de a simti "contopirea", din cate stiu, este pur heterosexuala. Nu ar trebui ca lesbienele sa simta repulsie fata de actul ce implica penetrare? (sunt exceptii care resping, dar majoritatea au nevoie)
N-am putea vorbi atunci de un paradox psihanalitic, de o problema pur psihologica in cazul homosexualitatii? Cel putin la femei.
Ca si cand femeia ar imbratisa actul sexual savarsit impreuna cu un barbat, teoretic, dar ideea ca acesta e de sex opus, ii provoaca inconstient repulsie, o face sa se simta vulnerabila, insa nu ar deranja-o actul "penetrativ" solitar sau cu o persoana asemeni ei. Si acea respingere a sexului opus sa fie de fapt din cauza unor traume, stima de sine scazuta, frustrari, complexe sau comportamente induse pe diverse cai?
Ce parere aveti?

52 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Sunt liniștită, mă amuzi doar pentru că ești regina întrebărilor despre mastur-bare a TPU rolling on the floor.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Leșin.

| sopranaCadaverica explică (pentru supadeceapa):

Nu stiu ce relevanta are, daca chiar ai facut un grafic statistic despre intrebarile m.a.s.t.u.r.b.a.t.o.r.i.c.e; eu nu mi neg, transform virginitatea intr o povara pentru ca sexul de calitate se deprinde, imaginatia/originalitatea mai greu. Si e rara, cel putin la tipii pana in 30 de ani. Voila, ti am si afisat motivul pentru care (inca) ma m asturbez! :d

| sopranaCadaverica explică (pentru anonim_4396):

Pai oferi raspunsuri complet irelevante, pe langa faptul ca mi ai trimis o cerere de prietenie acum cateva minute. Era felul meu de a spune: valea si mai cresti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Ador oamenii care se ataca. :d

Era asadar felul tau narcisist de a spune ca te adori?

anonim_4396

M-ai dat în vileagsad

Dua. Asta ca sa vada fetele ca tu nu esti baiat rau, nici frustrat. Doar un pic anchilozat emotional si social ca iti exprimi mai anevoios sentimentele... Speranta mea in lume a reinviat!

anonim_4396

Aw...doaresad

Bepanthen?

anonim_4396

)) lol cât de nesărată poți fi

supadeceapa

Deci n-ai reușit să-l bagi în pat pe moșulică, prețioaso? sad Aveai un plan atât de detaliat.

Sigur ca voiam amandoi dar m-am razgandit. O avea prea mare. sad

Pai tie iti trebuie regim

supadeceapa

Erai prea mare? Of sad.

Am fost grasa dar am slabit. :* tu vezi daca a aparut reducere la serul anti imbatranire!

anonim_4396

Ah, ce i-ai zis-oooooooooooooo
și mieeeeeeeeee crying(((((

Daaaa, sunt thar3

anonim_4396

Nu mă mir de ce fug toți de tinerolling on the floor

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

M-a dărâmat crying.

| Syndra a răspuns:

Sunt lesbiana si nu ma stimuleaza deloc penetrarea. Sexul intre lesbiene nu e cum vezi in filme po.rno. In filme se folosesc tot felul de obiecte to spice things up a little. Si au dreptate cei care ti-au spus ca tu confunzi lesbienele cu misandrele. ''Majoritatea au nevoie'' de unde ai scos-o, tot din filme? Avand in vedere ca nu cunosti lesbiene. In cazul meu nu e vorba de nicio trauma, nicio frustrare sau complex. Barbatii nu mi s-au parut niciodata interesanti sau atractivi. Nu m-am putut atasa de niciunul in alt mod decat ''frateste'' si nu ma excita nimic din ei. Pur si simplu nu-mi ia ochiul nimic barbatesc (alura, trasaturi, comportament) si atingerile lor ma lasa rece. Nu e atat de deep. In plus, terminatiile nervoase cele mai intense sunt la intrarea in vagin si la nivelul clitorisului, nu in cervix.

| Syndra a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

''O persoana nu are cum sa afle daca penetrarea e placuta sau nu, pana nu incearca.'' Nu stiu daca ai avut vreodata o relatie sexuala, dar cand vaginul nu se lubrifiaza, nu se deschide, deci penetrarea nu e posibila chiar daca se incearca. Sau e posibila, dar cu dureri si disconfort. Chiar daca exista lesbiene care folosesc dildo-uri (personal eu nu am cunoscut), nu e acelasi lucru a fi excitata de prezenta unei persoane feminine care te atrage prin tot ceea ce este ea cu a fi penetrat de un barbat care nu te atrage prin nimic. Nu trebuie sa fortezi un penis in tine ca sa-ti dai seama ca nu te atrage. Sau tu vrei sa spui ca faci sex cu toti barbatii din viata ta ca sa-ti dai seama care te atrage si care nu? Acela e singurul moment in care realizezi daca exista sau nu atractie? Pana atunci nu mai exista nimic? Atractia o simti sau nu de la inceput. Pretty simple.