Mias da sa nu mai fiu smecher sa nu mai fumez sa nu ma mai cert cu roti si tot asa multe chesti
Cu siguranță m-aș sfătui să nu mai cheltuiesc din impuls ci sa fiu cumpătat. Așa e omul (nu toți evident) când da de bani cumpăra de toate că trebuie că nu trebuie.
Că prieteni adevărați au fost doar cei din copilărie, restul au fost tendențioși, și-au urmărit fiecare scopul,interesul și viclenia cat le-ai fost de folos.
In rest,că nu mi-am terminat o facultate,nici măcar post liceala din cauza depresiei,am întrerupt-o! Acum sunt un pierde vara in loc sa fiu asistent medical generalist!
Mi-aș fi schimbat obiceiurile și stilul de viață sedentar! As fi încercat sa înving timiditatea. Pe atunci nu aveam anxietate,dar tot nu eram ok cu mine!
Sfat nu știu,orice făceam era în zadar, adică depresia mi-a dat dauna totala,așa boala urâtă in viața mea nu am văzut. Cărțile mele erau deja făcute de ce a îngăduit Dumnezeu! Sa fiu puternic și deloc fericit. Eh uite că nu poți fii mereu puternic chiar daca ești bărbat,viața e foarte dură și te ciondaneste de nu poți să duci! Daca nu ești strong psihic te tine acolo jos,și nu te salvează nimeni,doar tu o poți face.
Prietenii îți irosesc viața,trebuie sa fii atent cu cine îl irosești că nu îl mai poți da înapoi!
As fii iubit-o și respectat-o mai mult pe maică-mea de altfel!
Mereu am fost depresiv,din cauza asta multe fete nu au vrut să stea cu mine! Atrăgeam fetele într-un mod uluitor,dar nu eram bine cu mine. Nici acum nu prea sunt in unele momente.
Poți să rupi Matrix-ul vieții,sa îți depășești condiția, dar uneori unii îți pun bețe în roate și nu te lasă să evoluezi!
Nu ai ce sa faci, fiecare le tragem, capul face capul trage, dar timpul nu îl mai poți da înapoi. Important e sa nu mai stai langa oameni ieftini care nu te respecta si apreciază, mai bine stai singur și călătorești și îți cauți o iubita!
Eu am cunoscut numai oameni de 2 bani. Nu exista prieteni atenție! Unii nu au decăzut și de aceea nu le-a văzut adevărată fata a celor de care era înconjurat, doar atunci vezi cine e langa tine și cine nu!
Sa economisesc 10% din venit. Ideea vine dintr-o carte. Cel mai bogat om din Babilon cred ca se cheama. de: George S. Clason
Niciunul.
Nu eram prost nici acum 10 ani, doar limitat de posibilitati si chef.
Nici macar pisica nu s-a schimbat in ultimii 10 ani.
Fac mai putine decat aveam in plan sa fac, si o duc mai bine decat ma asteptam.
Din 2015 pana prin 2023 am adunat multe experiente interesante, dar care nu m-au dus nicaieri. Insa nu m-as sfatui sa nu traiesc acele experiente, pentru ca m-au dezvoltat.
Să nu am încredere în nimeni. Românul este cea mai mare jigodie de pe planetă (cu mici excepții - totuși)
Ce bine le zici Gabuicule, aia cu care mananci din farfurie sunt primii care te ard, dupa prietenii si dupa femeia.
I-aș zice să se îngrijească mai bine, în sensul să nu mai bea toate căcaturile, că poate chiar i-or da aripi, pe bune...
Să nu mai fac credite la bancă și să-mi iau mașini, una e suficientă. Și să aștept momentele potrivite când mai fac cheltuieli mari.
Catrice întreabă: