Sa mi-o pun cu o batoza mare si urata. Nu ma dezgusta sexul cu femeile obeze si hidoase, dar imi plac provocarile.
Prea e mare tentatia pentru toate si fara pistol la cap.Cred ca as vrea sa experimentez totul de buna voie.
Mai bine pistolul. Poate ca se va bloca cartusul pe teava!![]()
Si, chiar de nu s-ar bloca, mai bine sa mori de o moarte violenta decit chinuit de cine stie ce boala cine stie citi ani inainte de moarte
.
Pe de alta parte, pentru barbati ar fi mai valabila cealalta optiune, pentru ca la ei trebuie sa se intimple "ceva" ca sa si-o puna. Oricine ar fi, trebuie sa ii placa destul de mult incit sa... Intelegi tu.![]()
As alege sa ma omoare ca apoi sa intretin relatii cu tipa moarta. Asa totul este normal.
Să-mi iau un glonţ în cap, just like Kurt.
Nu cred că aş regreta, plus că nici nu doare aşa de rău.
Bineinteles ca am sa o aleg pe cruduta, dar pentru ca nu e pe lista ramanem la glont. Sau mai bine batoza? Nu mai stiu...
Diversiune,il fac sa scape pistolul,sau il dezarmez,il impusc, si ma distrez putin dupa cu creierii lui, cum a facut Varg cu creierii lui Euronymus dupa ce i-a zburat.
Ce tare e ala care-mi pune pistolul la cap.Sa presupunem ca maniacul se trezeste intr-o zi si face rost de un magar/magarita, mort/moarta(interesant e ca pentru ochii vineti si corpul rece, inca mai are o atractie sexuala de poate clasifica un cadavru) si in final o batoza.
Cred ca pana sa apese el pe tragaci, as fi mort de ras cand l-as vedea langa toate cele trei elemente si cu pistolul atintit spre mine."Ti-o pui cu una din ele, sau mori?!?!" lollll
anonim_4396 întreabă: