Daca vrei sa o prinzi cu bratele ai sanse minime sa ramaii cu ele nefracturate, daca esti pe aceiasi axa cu ea in cadere cu directia capului, incepand de azi tinem cont de nr. de zile cand ti se face de 7 saptamani...la pomana ma refer.
Tocmai cand ma pregateam sa-mi fac si eu intrarea,si sa ies la interval,adica sa raspund la o intrebare de-a ta,siconstat ca s-a sters:d.Dar nu-i nimic,o sa raspund la asta,si am sa-ti spun ca eu cred ca tu vrei de fapt sa-ti faci temele la fizica,sa afli cum se calculeaza forta.Ei bine,n-o sa-ti spun!:-p Nu de altceva,dar nu ma pricep la fizica,nici macar la educatie fizica
.
In schimb iti spun ca te vei rani oricum,chiar daca ar fi sa cada un bebelus, tocmai din cauza aceste forte.
Acum, nu spun ca se poate muri, dar nici bine n-o sa va fie niciunuia dintre voi.
Eu zic sa prinzi momentul de dinainte si sa intrebi persoana respectiva cate kile are, si in felul asta te hotarasti daca ii dai o mana de ajutor sa nu.
Sincer, sunt "sanse" sa te ranesti si tu destul de serios, poti sa si mori. Cum e destinul....Depinde.
http://www.b1.ro/......-7438.html
Fetita va cadea cu o viteza foarte mare, nu poti sa o prinzi, pentru ca impactul ei cu manile tale te va trage in jos si pe tine, si vei cadea peste ea.
Ii vei atenua caderea un pic dar totusi i-ar fi fatal.
Daca ai sari ar fi si mai rau, pentru ca daca ea va cadea in bratele tale in timp ce tu esti in aer te va trage mai tare in jos, tu vei da cu fata de pamant.
Acum tot ce ti-am zis depinde de varsta ta si conditia ta fizica.
Daca ai in jur de 20 de ai si ai o conditie fizica foarte buna, o poti salva fara daune majore.