"Eu ii mai aduc flori,ciocolata,etc.Ea crede ca sunt romantic, dar nu, este o alta fata a mea, chestile astea ma amuza, dar stiu ca o fac fericita, si nu inteleg de ce."
Tare dulce ai fost la faza asta. Extrem de simpatic.
Da, la modul general vorbind, femeile simt diferit față de bărbați (aici și creierul joacă rolul său, și (auto)educația, și hormonii...).
Ele sunt ceva mai sensibile, emotive, sentimentale; voi - pragmatici, raționali și reci.
Dar, nu-i așa?, această sensibilitate sau feminitate, mai bine zis, înduioșează, amuză (în sens bun), place și te face să vrei s-o iubești și s-o ocrotești. Este foarte greu să-i reziști...
Mare lucru e sa patrunzi in mintea unei femei!
Nu stiu, posibil ca toata chestia asta sa fie hormonala.
Imi aduci aminte de ziua cind, liceean fiind, am mers cu citiva colegi si colege la un film indian la cinematograf. Nu pot sa zic, mi-a placut filmul, caci sunt si eu un romantic incurabil, insa am ris bine cind am vazut-o pe colega ce statea linga mine dindu-i lacrimile la o anumita actiune din film. La urma urmei, era doar un film! Asta e, astea sunt fetele, asa sunt ele si trebuie sa ne obisnuim cu ele.
Mie mi-ar place ca sotia mea sa fie mai "siropoasa", insa ei ii displace asta total (vei zice: "wow! ce super e"!), si eu de multe ori m-am gindit la chestia asta, ca mie nu imi place ca nu e mai siropoasa (asta e, sunt si eu un romantic), desi tuturor celorlalti barbati le-ar place la nebunie, dar am invatat sa o accept asa cum e.
Cred ca ar trebui si tu sa inveti faptul ca exista diferente notabile intre baieti si fete, si ca, pentru a avea o relatie reusita, trebuie sa tinem cont de asta.
Si sa stii ca intre dragoste si actiune, o fata va alege mereu dragostea, iar un baiat actiunea. In 100% din cazuri.
Nici noi nu intelegem cum voi va puteti uita la filme de actiune, in care nu se face altceva decat sa se urmareasca unul pe altul cu o masina, eventual un pistol
; cum va puteti uita la meciuri(adica sa vezi cum fug aproximativ 40 de oameni dupa o minge)....si multe alte chestii. Fetele sunt mai sensibile si feminine..ai vrea sa stea cu tine la o bere si la un meci? sa injure? Nu cred ca ai mai placea-o!
Generalizezi, eu prefer oricând meciul şi berea ori un film de război, de cât un jeg de film ca 'A walk to remember'.
Şi ca să răspund la întrebare, majoritatea bărbaţilor au emisfera stângă a creierului mai dezvoltată(partea ce ţine de raţiune) iar majoritatea femeilor emisfera dreaptă(ce ţine de emoţii). Apoi vine şi educaţia, băieţilor li se zice că bărbaţii adevăraţi nu-şi arată emoţiile, că trebuie să fie 'duri'. Fetele sunt, statistic vorbind, mult mai răsfăţate decât băieţii şi sunt învăţate că o femeie adevărată trebuie să fie sensibilă.
Depinde de fiecare fata in parte sa nu uitam ca avem hormoni diferiti plus ca la ele zona emotilor e mai activa decat la noi barbati avem zona ratiuni mai activa
Un Nikname asemanator cu dictonul lui Socrate si un user care se pretinde barbat.Cea mai mare deceptie pe ziua de azi.
Sa stii ca intodeauna un barbat e mai inteligent decat o femeie.
Adevarat dar macar tine cont ca daca erai barbatul care pretinzi ca esti nici macar n-ai fi vazut romantismul ei si deci nu puteai sa dai importanta --la ceva invizibil.
Da,emisfera stanga e mai dezvoltata la barbati.
Intodeauna barbatul este fiul femeii.
Inainte de orice femeia vrea sa fie iubia, de asta se uita la filme de dragoste.
Intotdeauna?! Subestimezi femeile sau generalizezi
Sunt si barbati cu IQ minim, stai linistit. Sa stii ca sensibilitatea nu le face pe femei mai putin inteligente.
Unei femei nu-i sta bine sa fie barbata
deci, ramanem la romantism![]()
PS: n-ai cum sa intelegi pentru ca nu esth femeie
Habar nu am ce văd restul la filmele alea. ![]()
Însă o floare chiar poate o fată fericită; e vorba de gestul în sine.
Of e mai greu de explicat. in telenovele vezi si actinue pana la urma nu sunt doar siropoase. mai sunt si rapiri, trafic de droguri, carne vie una alta. mai exista si putina actinue dar si comedie. noi fetele suntem mai sensibile adica majoritatea fetelor. cei ce prefera fetele care sa injure sau sa scuipe sau mai stiu eu ce alte chestii scarboase cred ca se apropie putin de termenul gay. nu mi-o luati in nume de rau. nu vreau sa ma cert cu nimeni dar daca nu vrei o fata sensibila langa tine mai bine te cuplezi cu un alt baiat. sincer. pana la urma nici noi fetele nu intelegem pasiunea asta pentru fotbal. oricum fiecare cu placerile lui sper ca te-am lamurit macar putin. a si inca ceva. plansul asta la filme. noi fetele reusim sa ne punem in pielea personajelor. adica sincer acum, daca doamne fereste ar muri prietena ai spune viata merge inainte si ai uita de ea in totalitate? eu nu cred ca e asa usor. ai inteles?
Filmele respective sunt facute ca sa le placa fetelor, ele sunt audienta tinta.
Poate e vorba si de hormoni/genetica, dar eu cred ca anturajul si societatea in general joaca un rol mult mai important. Toata lumea se asteapta ca, fiind fata, sa fii feminina si romantica, ajungi astfel sa te conformezi standardelor fara sa-ti dai seama. Crestem cu papusi si rochite roz, daca te intereseaza fizica si masinile esti "ciudata". E valabil si invers, daca esti baiat si nu esti masculin esti stigmatizat.
Cand ai 5 prietene care spun ca The Notebook e "cel mai fain film eveeer, OMG" iti influenteaza si tie opinia.
Am un coleg care s-a uitat de 6 ori la Titanic si a plans tot de atatea ori. In schimb, eu sunt fata si nu-mi plac deloc chestiile romantice/siropoase, si mai toate prietenele mele sunt la fel. E dragut din partea ta ca-i cumperi prostioarele alea ca sa o faci fericita, totusi.
Femeile trebuiesc iubite, nu intelese, mon cher; cit despre sensibilitatea lor... pai tocmai asta e o calitate esentiala femeii!
Nu toate fetele sunt romantice, dar pur şi simplu unele se bucură de aceste mici atenţii din partea băieţilor.
Mama mea, cind a inteles tactica din spatele alergarii a 22 de oameni (pentru ca atitia sunt, nu 40) dupa o minge, a inceput sa ii placa fotbalul![]()
. Asta dupa citeva meciuri la care a trebuit sa asiste, pentru ca tatal meu se uita la ele.![]()
Desigur ca as vrea sa stea sotia mea cu mine la o bere si la un meci. Sa injure nu, dar sa stam cuminti acolo, da! Cite un pahar de bere mai bem din cind in cind in oras, iar cind Romania a participat la ultimul campionat mondial, am fost amindoi in Piata Constitutiei im marea de oameni care a urmarit pe un ecran imens meciul cu Italia. Atunci ma gindeam daca nu cumva am fost prea dur sa o duc acolo, in acea multime de oameni, mai multi barbati, care urlau, injurau, fluierau, insa ea a fost cea care a vrut. Iar cind a dat Romania gol, a facut parte din "isteria" acelui loc, a strigat si s-a bucurat si ea de parca ea ar fi avut de cistigat ceva. Insa ea se bucura pentru mine, cu mine![]()
.
Si or fi fetele mai sensibile, dar nu ai vazut vreuna sa injure? Sunt destule... Desigur ca nu ii sta bine unei fete, dar si unele din ele injura.
Stai linistit, in ce-l priveste pe Hirciog. Un hirciog rontaie mai mereu, si asta face si Hirciog al nostru cu afirmatiile noastre. E bine sa avem unul ca el pe aici, pentru ca si obsearva foarte bine lucrurile uneori. Desigur ca nu e placut sa fie acid, dar uneori nu strica putin...
"Sa stii ca intodeauna un barbat e mai inteligent decat o femeie." Statistic vorbind, da, dar doar cu putin. In realitate, la alte capitole, femeile ne depasesc cu mult, din nefericire pentru noi, barbatii.
Am raspuns la intrebarea pe care el a adresat-o. Cum unele femei se bucura alaturi de barbati de meciuri si alte lucruri, asa ar putea si un barbat sa o inteleaga atunci cand o femeie plange la un film, sa ii inteleaga sensibilitatea. El confirma faptul ca se preface ca este romantic si ca il amuza lucrurile pe care le face ea. Deci raspunsul meu a fost unul pe masura intrebarii, nu a fost intentia mea sa pun o eticheta barbatilor sau femeilor.
anonim_4396 întreabă:
IoanaIonuca întreabă:
abcquiz întreabă: