| RAY a întrebat:

De ce unii confunda inteligenta cu cunoasterea, de exemplu daca nu stii raspunsul la cat plateste impozit auto o persoana cu handicap, esti prost daca nu stii? Sau care e capitala Chinei? Chiar trebuie sa stim totul sa nu se rada de noi? Credeti ca Einstein stia totul?

4 răspunsuri:
| Arthurrrr a răspuns:

Îți spun din experiența mea proprie,din păcate așa este în zilele noastre dacă nu știi anumite informații,sau dacă nu știi să faci anumite lucruri care poate nu le-ai făcut niciodată,ești considerat că ești de pe altă planetă,ești considerat că nu știi să faci nimic,ori ești ești considerat că nu știi să te descurci, sau ești considerat că nu ești bun de nimic,eu cred că cei care te critică,o fac pentru că sunt prea perfecționiști,văd lucrurile numai cum vreau ei să le vadă și nu acceptă și altă părere,ei cred că le știu pe toate, ei se cred cei mai deștepții, și atuncea dacă cineva nu se ridică la nivelul lor de cunoștințe, ajung să râdă de aceea persoană sau chiar să o jigneasca, unii oamenii cred în mod eronat că toată lumea trebuie să fie asemănătoare cu ei, sau să aibă nivelul lor de cunoștințe

| LuciferTheLordOfHELL a răspuns:

Pai uite, cunostinta e o gramada de date, inteligenta e cum le folosesti. Daca nu stii impozitul la handicap sau capitala Chinei, nu esti prost, doar nu ai dat de info laughing Einstein sigur n-a stiut tot, dar isi folosea mintea sa inteleaga lucruri. Aia care rad de tine pentru detalii? Ei cred ca stiutul = destept, cand de fapt... adica, cine se crede mai presus da-n bara cel mai rau hehe. Nu stiu impozitele, dar stiu sa pun intrebari care va pun pe ganduriwinking

| RAY explică (pentru LuciferTheLordOfHELL):

In acest caz folosirea chat gbt este folositoare? ca raspuns pe TPU, pentru ca folosirea lui e interzisa, deci trebuie editat anuntul si atunci e ok sau copierea lui exacta?

| LuciferTheLordOfHELL a răspuns (pentru RAY):

Pai daca editezi bine raspunsul ala de la chat, adica ii pui palierul tau, e ca si cum te-ai folosit de o unealta. Nu-i copiat, boss, e adaptat. Mswinking