| Invisible a întrebat:

...de curioasa: Cum ati defini voi o persoana ciudata? Cati dintre voi o iau ca pe o calitate si cati ca pe un defect? Dezvoltati raspunsul. *surpriza, se da funditaaa!*

Răspuns Câştigător
| VIPlidia a răspuns:

Poate ca CIUDAT nu este cuvantul cel mai bun,ci DIBERS:O persoana "ciudata" pentru noi, este acea persoana care face anumite lucruri pe care noi nu le facem, nu ma refer la calitati(desenat.cantat,e bun la un sport...)...ma refer la actiuni iesite din comun(saluta pe toata lumea,chiar daca nu o cunoaste,vorbeste de unul singur.)dar nu il numesc nebun, sau un om care are handicap, si o persoana diversa.Nu este o calitate,dar nici un defect, ci un mod de a fi, un rar mod de a fi.

13 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

@bogdan
Aha.De-aia iti trebuiau tie bani, pentru tigari.Te-am prins. Fara tigari se poate trai.Si inca mai sanatos.

| blondissima a răspuns:

Ciudat este relativ. Toti suntem "ciudati" pentru ceilalti si toti suntem "normali" pentru noi insine. Cine poate cataloga ce inseamna ciudat si ce inseamna normal? "Ciudatenia" este si o calitate si un defect, depinde cine, cum si de unde priveste. "Normalitatea" la fel. Aceste cuvinte au sensuri diferite pentru fiecare din noi. Toti suntem "normali" pentru noi insine oricat de "ciudati" am parea a fi in ochii altora.

| Malphas a răspuns:

O persoană diferită. Şi după mine, e cu siguranţă o calitate. Dacă am fi toţi la fel, ce farmec ar mai avea lumea? happy

| fabiola a răspuns:

Toti avem ciudateniile noastre, important este sa nu exageram! nu e o calitate si nici un defect atata vreme cat nu deranjeaza pe altul, ci o particularitate cu care ne place sa ne diferentiem unul de altul!

| bogdan_5596 a răspuns:

Fiecare suntem diferiti in felul nostru de a fi, spre exemplu eu fumez 2 pachete de tigari pe zi, nu este asa ca sunt un ciudat?

| bogdan_5596 a răspuns:

ce ai prins ema? era un simplu exemplu,nu ai de unde sa ma cunosti sa stii pentrru ce imi trebuiesc mie banii, daca esti curioasa afla ca iubesc femeile enorm de mult, deci?

| camy417 a răspuns:

Eu is ciudata si o iau ca pe o calitate.o persoana cidata mie mi se pare o persoana normala...fiecare dintre noi avem ceva ciudat in noi mai mult sau mai putin

| CautNume a răspuns:

Cineva ca tine

| Invisible explică:

@stefan22 Dragut raspuns happy Si probabil cel mai realist.

| Dr3yga20 a răspuns:

Eu nu cred in persoane ciudate, noi toti suntem diferiti unii de altii, asta ne face speciali.Pentru unii "ciudatul" este acela care vorbeste cu peretii, isi baga chestii in nas sau e retras.Dar si acela are calitatile lui si crede ca altii sunt ciudati, asta doar in cazul in care nu are probleme psihice cea ce devine o problema de ordin medical.Deci a fi diferit inseamna a fi unic.

| Demostene a răspuns:

Cauta pe dex online

| Kira9747 a răspuns:

Toti suntem ciudati pentru ceilaltiwinking

| stefan22 a răspuns:

Sincer eu nu cataloghez o persoana ca fiind ciudata ci mai degraba iesita din comun... diferita fata de ceilalti.A fi ciudat nu este nicidecum un lucru negativ, ba dimpotriva, este ceva ce te scoate din monotonie.E foarte placut de cele mai multe ori sa ti se zica ciudat de un ins sau altul...crede-ma ca stiu din proprie experientahappy

Întrebări similare