anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De unde stiu crestinii cum arata Iisus? Eu n-am auzit sa existe undeva, vreo descriere a lui.

Răspuns Câştigător
| mihaibrasov a răspuns:

Imaginea este preluata de pe giulgiul din Torino (care este de fapt un fake). Dar, ca si idee, prin Africa, in bisericile ortodoxe, Isus e pictat negru.

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@alexsmenaru, cand vrei sa-ti mai dai cu parerea, prima data ridici doua degete, apoi ceri voie politicos. Nu te bagi ca vita incaltata in vorba celor mari.

| StarMagda a răspuns:

In primul rand chiar daca nu stiu sigur cum arata eu cred in El din tot sufletul meu.
Iar de unde se stie.El pe vremea aceea, era cunoscut in mai tot Israelul si chiar si la Roma.Cum spuneai Iisus din Nazareth, toata lumea stia despre cine se vorbeste.Si eu cred si stiu ca si pe vreme aceea cei mai multi stiau sa scrie, asa ca o fi scris cineva o descriere fizica a lui.Si ca nu e in Biblie,Aposotolii nu vad de ce ar fi scris cum arata, conteaza ce spunea, cum arata sufleteste.Si mai cred ca pe vremea aia mai erau si oameni talentati care l-au desenat, l-au pictat.Cu carbuni, pietre colorate, etc.Sunt sigura de asta.

| camy417 a răspuns:

Se spune ca fericiti sunt cei ce cred fara a fi vazut deci tu esti trist pana in cele mai adanci abisuri

| Enzo2011 a răspuns:

De pe o panza despre care se spune ca ar fi invelit fata lui Iisus dupa ce acesta a fost ranit sau dupa invierea Sa