Frumuetea vietii sta in caracterul ei imprevizibil. Sfarsitul ests o notiune relativa.Pentu un bolnav sau un accidentat, sau un om surprins de o calamitate sfarsitul este aproape, pentu altii se poate indeparta peste prevederile lor.De multe ori sfarsitul lumii a fost dat ca sigur la inceput de secol sau de mileniu, dar, dupa cum vezi, nu s-a implinit.Curaj.Mira
Odata cu aceasta intrebare am intrat pe net sa mai aflu cate ceva si am dat peste ceva uimitor.intrati si voi pe adresa http://www youtube.com/watch?v=BvYAJuSuIFq,la pavel corut(3)ghizii umanitatii inspirati de dumnezeu. emisia televiziunii ITN intrerupta de un mesaj
De siar pune macar o jumatate din populatia de pe pamint aceasta intrebare lucrurile din viata de zi cu zi ar fi cu totul altfel! Si poate ca si sfirsitul ar fi mai departe! Si pentru cei care mai au incredere in biblie - cartea tuturor secolelor si care timp de 2000 de ani nu sia pierdut adevarata valoare - ea confirma prin lucrurile scrise ca sfirsitul e aici nu la usa sau dupa usa dar Aici! Desi multi traiesc fiecare zi ca pe ultima ar fi mai intelept sa o traim ca pe prima, asa fac eu si viata pride mai mul sens!