Lasa-i macar pana la 10 si ani si dupa poti sa le iei bucuria
Poate sa le cumpere cadouri, dar sa le spuna adevarul, nu cred ca i-ar afecta, doar daca un astfel de copil este inconjurat de ceilalti (brainwashed).
Depinde,sa stii daca este bine ar trebuie facute ceva experiente sa poti compara.Am vazut un copil de genul asta caruia i s-a spus adevaru si era f inteligenta, ca era fetita.Acum nu stiu daca faptul ca auzea tot felul de realitati a facut-o sa fie asa.Eram de fata cand bunicasa o intreaba de tacsu ce face tacsu se mai cearta cu maicasa? ERam cu tti la masa si ea zice da o si bate ca zice ca nu vrea sa-i dea Piz...da
au ramas aia muti,eram si asa straini nitel de ei,dara neam amuzat au de tot.F desteapta fetita aia, probabil asa era ea nu ca stiai tot felul de chestii mos peste, mos craciu stia cum se fac copii etc nu cu barza nu cu povesti
Cred ca depinde de cum te nasti si asa nitel cum te finisezi, ce vezi, educatie etc, dara in mare cum te nasti.
Eu cred că e bine să îți lași copiii să se bucure de fantezia poveștilor, că până la urmă realitatea în care trăim poate fi destul de monotonă. Așa se pot bucura și ei și își pot lăsa imaginația să lucreze. E cum ai avea o carte de colorat. Realitatea e reprezentată de filele din acea carte împreună cu contururile imaginilor ce trebuie colorate iar copiii vor veni cu culorile. Nu zic, cel mai bine e să îi lași tot pe ei să facă și conturul, adică să îmbini fantezia cu realitatea.
anonim_4396 întreabă: