| WhatheWow a întrebat:

Ieri, am omorit o musca ...cu pliciul si n-am simtit nimic. Pe principiul actiune-reactiune, stau si ma gindesc, oare ce reactie ar putea repercuta in urma actiunii mele? laughing)

Răspuns Câştigător
| Inferno a răspuns:

Musca moarta va deveni hrana pentru un alt animal, poate un porumbel, porumbelul avand proteine suficiente pentru a mai trai inca cateva minute, datorita acelei muste moarte pe care a mancat-o, probabil va zbura si va intra in elicea unui avion, stricand motorul si provocand moartea pasagerilor. Aceasta este teoria haosului sau actiune-reactioune.

12 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Normala la plan care a impinge pliciul de muste in sus cu o forta egala actiunii.

| WhatheWow explică (pentru Inferno):

Bine bine, Fizica; dar cu moartea mustei ce se intimpla?

| WhatheWow explică (pentru Inferno):

Ma faci sa-mi para rau ca am omorit musca! Deja m-am intristat! crying(

| Inferno a răspuns (pentru WhatheWow):

Da,dar acei pasageri care au murit au facut loc altor oameni sa se nasca si focul provocat de combustibilul avionului a ingrasat pamantul si a facut loc altor plante si copaci sa creasca.

| Inferno a răspuns (pentru WhatheWow):

Musca moarta va deveni hrana pentru un alt animal, poate un porumbel, porumbelul avand proteine suficiente pentru a mai trai inca cateva minute, datorita acelei muste moarte pe care a mancat-o, probabil va zbura si va intra in elicea unui avion, stricand motorul si provocand moartea pasagerilor. Aceasta este teoria haosului sau actiune-reactioune.

| Laura a răspuns:

Când eram pe la grădiniță le stăteam alor mei mereu pe cap cu principiul ăsta. Inventam tot felul de teorii și ajungeam la concluzii cum că dacă nu mergem să-mi cumpere înghețată, pe vecina de deasupra o s-o calce mașina.

| WhatheWow explică (pentru Laura):

Deci, e adevarat ca cine gindeste, o face si la "gradinita"!

| andrei a răspuns:

Parca a fost un film cu tema asta. Niste oameni se intorc in timp si omoara un fluturas, din vremea dinozaurilor. Dupa cateva zeci de milioane de ani totul era schimbat.

S-ar putea ca musca pe care ai omorat-o sa fi murit dupa cinci secunde, daca nu ai fi omorat-o. Deci nu se intampla nimic. Sau poate scenariul lui Inferno...

| Trolli a răspuns:

Eu am omorat un tantar, ma mustra putin constiinta?! Inca nu-mi dau seama.

| WhatheWow explică:

Merci de invitatie dar prefer sa "stau" aici! laughing)

| xBya a răspuns:

Te plictisesti?

| WhatheWow explică (pentru xBya):

Nu, ma distrez pe teme filozofice!

| xBya a răspuns (pentru WhatheWow):

Te distrezi? Si cum faci? Ca dansul?
https://www.youtube.com/watch?v=8pGwpXPyDIQ&feature=youtube_gdata_player