Daca tot esti interesat de asa ceva, ar trebui ca tu sa cauti mai bine si sa afli.
Nu ne controleaza si nu ne manipuleaza nimeni de nicaieri, fiind intotdeauna decizia noastra ce facem, ce decidem, ce mancam, ce muncim samd.
Daca ai fi unul fara vedere sau fara picioare, ori cu probleme psihice serioase care nu este capabil sa judece si sa inteleaga, atunci exista o mama, tata sau cineva din familie care raspunde pentru tine si da, acela te poate controla si manipula, pentru ca are acea putere legala sa o faca in numele tau, tocmai pentru ca tu nu ai fi capabil sa faci nimic.
Da,mi argumente te rog frumos legat de asta de ce nu se poate de ce crezi tu.
Că ei știu să scrie corect.
Eu te întreb, tu chiar crezi că la 2000 înainte erei noastre, egiptenii puteau construi piramide având doar forța apei, cum zic noile teorii, frânghii textile și să tragi, blocuri de piatră de zeci de tone?
Sau că civilizații de pe continente diverse, cu mii de ani în urmă, chiar înainte erei noastre, puteau reprezenta ființe extraterestre asemănătoare, dacă nu erau aceleași ființe extraterestre care aveau o mare libertate de mișcare decât avea omul din acele vremuri?
Sau, mai concludent, cum se puteau forma mamiferele, reptilele, omul, din organisme monocelulare, fără o intervenție extraterestră?
Te controleaza fix ca si Dumnezeu.
Nu se spune ca el vede totul si ajuta/pedepseste pe fiecare in parte? Tot asa ar putea si alte fiinte. Daca nu cumva e vorba de una si aceeasi "persoana".
Acum, hai sa sara cre(s)tinii sa ma spurce!