| 0101131234 a întrebat:

"În natură nimic nu se pierde, nimic nu se câstigă, totul se transformă."

Oare să fie valabil acest citat pentru toate lucrurile şi vietăţile?

17 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Asa cum a spus Inferno.

| Duhovnicul a răspuns:

E valabil si pentru vietati, dar nu asa cum ai crede.
Tu, presupun, ca te referi la constienta noastra, daca va supravietui mortii?
Ei bine, legea aceea a termodinamicii nu se aplica in cazul sistemelor inchise ( corpului nostru ), insemnand ca atunci cand activitatea cerebrala va inceta, va disparea si constienta noastra de sine odata cu ea, nu se va transforma in " altceva ".
Corpul nostru, in schimb, se va descompune si se va transforma in ingrasamant pentru plante si hrana pentru alte vietati.
Sper ca te-am lamurit

| 0101131234 explică (pentru Duhovnicul):

"Sper că te-am lămurit"

Da, săru'mâna! laughing

Şi tot una din aceste legi ale termodinamicii ar contrazice teoria Big-Bang.

| Inferno a răspuns:

Este valabil pentru intreg Universul.

| RAY a răspuns:

Materia nu se pierde pentru orice fel de materie vorbesti, sti ce ai putea sa te intrebi gandurile cunostinta noastra e materie sau nimic?

| 0101131234 explică (pentru RAY):

Tu ce crezi?

| RAY a răspuns (pentru 0101131234):

Nu stiu, atunci inseamna ca gandurile sunt materie, dar materia nu se poate crea desi nu pot sa se materalizeze

| RAY a răspuns:

Man vrei sa afli de ce nu se pierde nimic in univers cine a descoperit asta?
http://istoria-lumii.ucoz.com/......ie_si_masa

dupa ce il vezi, sa-mi dai mesaj, daca vrei poti vedea tot ce vrei pls uitate la toate documentarele

| 0101131234 explică (pentru RAY):

Interesant site-ul. O să mă uit la căteva documentare(sau poate la toate :S ).
E-al tău a?

| RAY a răspuns (pentru 0101131234):

Da

| Mădă0611 a răspuns:

Pentru absolut tot, natura e tot ce exista, nu doar ce e verde. Toti atomii care formeaza corpul tau au apartinut altora, chiar si plantelor, animalelor, stelelor.

| sublime89 a răspuns:

In universul asta, da.

| ErrorFound a răspuns:

Posibil...
Hai sa spunem ca aceasta este o lege universala.
Ei bine, cand o creatura moare si se "transforma" energia ei, se poate transforma in multe alte chestii, nu in "suflet" sau o fiinta spirituala sa spunem...

Energia ei se poate transforma in presiune, energie cinetica, caldura, etc.

| FGirl a răspuns:

Asta se aplica tuturor lucrurilor. Gandeste-te la orice: lemn, mancare, corpul omenesc, lichide etc. Totul se transforma.

| Pitian_Florinel_1982 a răspuns:

Acest citat este foarte adevarat pentru ca de exemplu daca pierzi pe cineva drag el se va transforma in pamant dupa cativa ani, iar omul s-a format din pamant asa ca nimic nu se pierde si nici nu se castiga.
Primesc funda?

| Pitian_Florinel_1982 a răspuns:

Acest citat este foarte adevarat pentru ca de exemplu daca pierzi pe cineva drag el se va transforma in pamant dupa ceva timp, iar omul s-a format din pamant asa ca nimic nu se pierde si nici nu se castiga.
Primesc funda?

| Popovici_Daniel_1990 a răspuns:

Eu spun ca da doeoarece mobila este derivatul lemnului si uite toate aceste lucruri se transforma pentru a fi folosite de om.