Materia nu se pierde pentru orice fel de materie vorbesti, sti ce ai putea sa te intrebi gandurile cunostinta noastra e materie sau nimic?
Eu spun ca da doeoarece mobila este derivatul lemnului si uite toate aceste lucruri se transforma pentru a fi folosite de om.
Nu stiu, atunci inseamna ca gandurile sunt materie, dar materia nu se poate crea desi nu pot sa se materalizeze
Asta se aplica tuturor lucrurilor. Gandeste-te la orice: lemn, mancare, corpul omenesc, lichide etc. Totul se transforma.
Acest citat este foarte adevarat pentru ca de exemplu daca pierzi pe cineva drag el se va transforma in pamant dupa cativa ani, iar omul s-a format din pamant asa ca nimic nu se pierde si nici nu se castiga.
Primesc funda?
Acest citat este foarte adevarat pentru ca de exemplu daca pierzi pe cineva drag el se va transforma in pamant dupa ceva timp, iar omul s-a format din pamant asa ca nimic nu se pierde si nici nu se castiga.
Primesc funda?
Man vrei sa afli de ce nu se pierde nimic in univers cine a descoperit asta?
http://istoria-lumii.ucoz.com/......ie_si_masa
dupa ce il vezi, sa-mi dai mesaj, daca vrei poti vedea tot ce vrei pls uitate la toate documentarele
E valabil si pentru vietati, dar nu asa cum ai crede.
Tu, presupun, ca te referi la constienta noastra, daca va supravietui mortii?
Ei bine, legea aceea a termodinamicii nu se aplica in cazul sistemelor inchise ( corpului nostru ), insemnand ca atunci cand activitatea cerebrala va inceta, va disparea si constienta noastra de sine odata cu ea, nu se va transforma in " altceva ".
Corpul nostru, in schimb, se va descompune si se va transforma in ingrasamant pentru plante si hrana pentru alte vietati.
Sper ca te-am lamurit
Pentru absolut tot, natura e tot ce exista, nu doar ce e verde. Toti atomii care formeaza corpul tau au apartinut altora, chiar si plantelor, animalelor, stelelor.
"Sper că te-am lămurit"
Da, săru'mâna!
Şi tot una din aceste legi ale termodinamicii ar contrazice teoria Big-Bang.
Interesant site-ul. O să mă uit la căteva documentare(sau poate la toate :S ).
E-al tău a?
Posibil...
Hai sa spunem ca aceasta este o lege universala.
Ei bine, cand o creatura moare si se "transforma" energia ei, se poate transforma in multe alte chestii, nu in "suflet" sau o fiinta spirituala sa spunem...
Energia ei se poate transforma in presiune, energie cinetica, caldura, etc.