| EuDeeaEste a întrebat:

Inteligenta este o calitate?
funda

14 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Inteligenta este o calitate cu care te nasti,dar poti sa contribui si tu la dezvoltarea ei prin studiu, prin acumularea de informatii, prin punerea la lucru a neuronilor.

| harciog a răspuns:

De cele mai multe ori e luata drept nebuneala pentru ca cere viteza de gindire si nu multi te pot urmari si abia atunci vine replica"e nebun(a) da-l(o) naibii.

| harciog a răspuns:

Doamne.din ce in ce tot mai multa timpenie.

| DianaScorpio a răspuns:

Evident ca este o calitate, important este sa nu fie folosita in scopuri rele. Si la fel ca orice calitate, poate fi "slefuita".

| muffy1 a răspuns:

Binenteles ca nu...acum depinde ce intelegi prin inteligenta, sau mai bine zis cat de mare e inteligenta la care te referi? daca e medie.cu iq de 100 cum e media populatiei pamantului sau putin peste medie, da e o calitate, dar sa fim seriosi, de la un iq de 140 in sus ( si dau exemplu modul asta de a calcula inteligenta ca e cel mai corect pana acum, mai incolo cine stie) e un blestem...esti inconjurat de oameni care sunt mult mai prosti in comparatie cu tine, felul in care gandesti nu e acceptat pentru ca nu e inteles, si nu spun de genii, care sunt niste fiinte total inadaptate social. Acum, depinde ce e important in viata, daca tot ce conteaza pentru tine e felul cum intelegi viata si a stii si pricepe lucrurile care te inconjoara, atunci poate fi considerata o calitate, dar doar de esti doar tu in lume si nu iti pasa de restul, pentru orice altceva nu, nu e o calitate

| VacutzaRoscata a răspuns:

Normal ca da
maine o sa pui o intrebarea : prostia este un defect?laughing

| PinkPanther a răspuns:

Eu asa vreau sa cred, dar se pare ca sunt mai apreciati sanii mari, picioarele lungi si prostia in cazul fetelor.

| Cioxan a răspuns:

Normal... daca esti prost e o calitate tongue? NU! Deci inteligenta e o calitate! happy Stiu acum ca unii vor comenta si or sa zica : Aaaa, daca esti bun la suflet...bla bla bla prostii! Poti sa fi cat de bun la suflet, daca esti prost nu ai sa te descurci in lumea asta de nimic in care toti trag cu dintii sa duca ziua de astazi la bun sfarsit!

| Cioxan a răspuns:

Normal! A fi prost nu e o calitate, ci un defect! Rezulta ca inteligenta e o calitate! Acum unii or sa zica : Daaa, dar daca esti bun la suflet...bla bla bla, prostii! Poti sa fi bun la suflet dar daca esti atat de prost pe cat esti bun la suflet nu vei putea sa te descurci in lumea asta haina unde toti trag cu dintii sa duc ziua de azi la bun sfarsit!

| stelistu30 a răspuns:

Da,(nu oricine isi dovedeste inteligenta)

| laur1OOOGB a răspuns:

Normal!

| martinandu a răspuns:

Normal ca este o calitate dar trebuie folosita cu capȘD funda?

| camy1999camy a răspuns:

Buna.eu as zice ca este.pentru ca nu nimeni este inteligenttonguetongue