Nu fac parte din pluralul tau ala cu "ne", pentru ca azi, pentru mine, moartea este ca un dans a la Anthony Quinn in "Zorba" dar ma agat, fara scrupule, de intrebare si-ti dau un filmulet, ca un posibil raspuns.Prea deprimant pentru gustul meu, dar de luat in seama:
http://vimeo.com/21116038
Dacă am presupune că ar avea sentimente...
Din moment ce vine negreşit şi nimeni n-a scăpat de ea, oare i-o fi fost frică?
P.S. Vreau şi eu mail-ul ăla. Te rog.
In privinta pacalitului temporar sa stii ca merge.Un cuget tare o pacaleste dar nu mult ci pina se impaca cu sine.
Blondissima, îmi cer scuze, a fost greşeala mea. M-am referit la mesajul privat, de care îi ziceai lui Bamse.
Iar referitor la păcălitul morţii, nu ştiu ce să-ţi zic. Uneori tind să cred, că doar noi avem senzaţia, că am păcălit-o, iar ea de fapt doar s-a jucat un pic cu noi, de sadică ce e, dar n-a avut de gând să ne ia fix în acea clipă. A vrut doar să-şi anunţe prezenţa, să ne arate cine e şefa, să planteze frica în inimile noastre.
Se poate filosofa foarte mult pe acest subiect, dar adevărul adevărat oricum nu-l vom afla niciodată...
Leocerba, m-a impresionat foarte mult filmuleţul postat de tine. Foarte frumos şi tragic...
@NOname, am inteles, o sa-ti trimit acelasi mesaj.
Corect. Cert e ca pacaleala exista, ca ne pacalim pe noi insine sau pe ea, nu avem cum sa stim.
Refuz sa imi fie frica de ceva inevitabil pentru fiecare dintre noi, cu atat mai putin ei ii e frica de dezamaginea si dorintele noastre. oare lumina se teme de intuneric, fericirea de tristete? nu cred, mai degraba ele se completeaza si se pun il lumina reciproc. cunoscand suferinta, vei aprecia mai mult fericrea. cunoscand sfarsitul inevitabil numit moarte poate te vei bucura mai mult de momentele frumoase stiind ca la un moment dat nu le vei mai putea trai.
Blondo, mie nu mi-e frica de moarte. Ar insemna sa-mi fie frica de viata. Mie mi-e teama de perioada de tranzitie. La ce sa-mi fie frica de moarte? Cand vine moartea, eu nu mai sunt.
Nu imi este frica de moarte. Nu inteleg de ce ii dai o valoare mortii. Eu nu ii pot da nicio valoare. Imaginatia si speculatiile oamenilor eu nu le pot lua in seama, ca nu se sustin cu nimic. Frica si dorinta creeaza imaginatie.
@Vizi si Alphy, ati fost sau nu la un pas de "a da coltul"?
Daca da, chiar nu ati simtit nici un gram de frica? Mie personal mi se pare mai inuman sa nu ne fie frica decat sa ne fie.
Blondissima, fiecare cu temerile a ceea ce a experimentat pe parcursul vietii. Eu nu "mi-am vazut moartea cu ochii" pana acum. Stii de ce mi-e teama? Ca nici n-o s-o "vad", dar nici n-o s-o "simt".
Vizi, posibil, si cred ca ar trebui sa te bucuri daca ar fi asa nu sa te temi. Singura problema este ca dupa... nu mai putem vorbi despre cum a fost.
Lool doar ii moartea ) nu are cum sa ii fie frica de aia se numeste moartea
Nu exista moartea. esti copil... moartea este stop cardio-respirator nu exista ca ceva concret careia sa-i fie frica...
Daca ar vedea o colega de al mine din clasa eu cred ca mai mult ca sigru sar duce dracu 7000 de ani
Multora nu le e frica de moarte ci de moartea celor mai dragi persoane cum ar fi persoana iubita sau parinti mie personal mi-e frica de moarte dar imi este mai frica de moartea persoanelor mai dragi mie daca asi putea sa mor in locul unei pers. iubite probabil ca as faceo
BuBuRuZa_5540 întreabă: