| 9PM a întrebat:

Nu depresia e boala secolului! Boala secolului e: Când ești înconjurat de oameni și te simți singur și neînțeles. Când prezenta ta nu e in acel loc deloc dorita și relevanta. Acest lucru duce la o însingurare și nesiguranța profundă! Se regăsește la oamenii ce sunt înafara celor NPC,si la cei valoroși! Nu la cei vulnerabili,nu la cei naivi,ci la cei ce nu fac parte din turmă! Eu cred că acest fenomen o sa ia o amploare tot mai mare din cauza celor ce sunt: individualiști, egocentriști,egoiști! Se va regăsi tot mai frecvent în orice context social, printre care :
-Prieteni
-Amici
-Colegi
-Neamuri
Și lista poate continua.
Nu singurătatea e o nimicire/pierdere ci singurătatea in 2, sau într-un context unde ești înconjurat de multe persoane și te simți în plus!
Cred că asta va fi o problema majora contemporană,pe care uneori nu o putem evita,sau suntem constrânși să fim in locuri unde nu contam. De fapt e problema oamenilor valoroși cu principii și integritate morală fortificata.
Incercati sa stați /conviețuiți cu cei care va prețuiesc, altfel acele relații cu cei din jur sunt automat toxice.

1 răspuns:
| GygyDuru a răspuns:

''Când ești înconjurat de oameni și te simți singur și neînțeles.'' Esti deosebit!