Vorba asta e asemanatoare cu "banii nu aduc fericirea"...insa o intretin.
asa si cu hainele, nu fac pe om, dar intretin respectul de sine.
hai sa fim seriosi, nu trebuie sa te neglijezi, imaginea este si ea importanta cand te afisezi, si trebuie sa te simti bine in pielea ta.
hainele sunt un stil, te caracterizeaza.
alea care se imbraca ca niste curve, tind sa fie catalogate.
insa trebuie sa se faca diferenta intre a fi sexy si a da in vulgar, in alta extrema.
unii nu stiu sa se imbrace si tind sa creeze alta impresie, una gresita.
chiar daca noi zicem ca nu suntem superficiali, si ca am ignora anumite chestii, ei bine, putem spune ca haina face pe om.
asta suntem.
Si inca ceva...care e faza cu corelatia intre haine si caracter?
ce, nu poti fi imbracat la patru ace si sa ai un caracter la fel de elegant?
prea multe prejudecati...
sunt situatii si situatii.
Pare-mi-se ca, un caracter elegant in prezenta unei imbracaminti la 4 ace este precum o cana de apa aruncata in fantana, cu scopul de-a evita seceta izvorului existent in fantana.
Pare-mi-se ca, un caracter elegant in prezenta unei imbracaminti la 4 ace este precum o cana de apa aruncata in fantana, cu scopul de-a evita seceta izvorului existent in fantana.
whooofff, pe mine nu ma poti adormi, decat atunci cand sunt obosit sau atunci cand imi spui ca ma iubesti.
Fiecare cu parerea lui, eu una nu generalizez.
cum spuneam, sunt situatii si situatii.
Nici eu unul si unicul nu "generalizez". Iti spuneam ca fantana nu poate fi privata de o eventuala seceta multumita faptului ca eu sau x aruncam o cana de apa in dansa. Eu imi permit sa generalizez atata timp cat voi nu umblati despuiati, cu toate ca nu v-ati nascut asa.
Da-o incolo de fantana
eu am completat referindu-ma la faptul ca ma enerveaza vorbele astea care devin populare, si toata lumea le da dreptate, se trezeste x sa filozofeasca despre ceva si gata, ia marele "oscar."
Pe undeva, asta cautam si eu sa scot in relief. Una peste alta, nu trebuie' sa-ti pese de "oscarul" altuia. Nu te preta la/in fals.
Numai aia slabi de minte se preteaza la asa ceva.
iete acum ma duc sa fac un sondaj despre tigari, intreb 2-3 "bah! ce tigari fumezi?" si aia imi zic toti acelasi brand.
gata frate, toti fumeaza tigarile x.
pai nu merge asa...
Iar eu ma duc si fac un sondaj despre oxigen. Si intreb 2-3: "ba, voi aveti nevoie de oxigen?" Aia imi raspund mirati ca da. Asa merge...
Ca ma iubesti
Vorbeste in numele tau cu ''dam iama in magazine''
Eu cand ma-mbrac zici ca ma mut
''De aici, as inclina sa cred ca e valabil faptul ca haina il face pe om, adica, ceea ce pui pe tine spune multe despre tine.''
S-o crezi tu Ieri, cand voiam sa intru in intersectie pe Alexandru Obregea, o pitipoanca cu telefonul-n trompa, imbracata la 4 ace (intr-un Mini Moris) era sa se pupe cu mine. Fata, sau a intrat pe rosu sau s-a blocat ca vaca-n intersectie si s-a trezit sa accelereze fix cand ne-a dat drumu noua. Tu crezi ca un asemenea specimen, care are cu o clasa mai mult ca trenul si si-a luat carnetul pe supt p*wli e mare doamna doar fiindca a imbracat-o mosu la 4 ace?
Personal, consider o tampenie sa arunci cu banii pe telefoane haine si masini scumpe. Atata vreme cat ai nevoie de ceva PENTRU TINE, gen o pereche de blugi, ca actualii s-au rupt in kuur fiindca sunt turcesti si vanduti la suprapret romanilor sub siglele unor companii mari, sau de o masina noua, ca peste aia veche a dat un politist matol si fara asigurare nu este nici o problema sa decartezi. Dar, cand o faci pentru a le arata altora valoarea ta, deja esti un cocalar/pitipoanca penibil/a cu un IQ < nr de la pantofi. In spatele nevoii de a le arata altora cat esti tu de bun, se ascunde nesiguranta, poate o copilarie in care parintii nu ti-au acordat suficienta atentie
A, si nu vad de ce as schimba 7 perechi de haine pe an, eu am una si buna. Doar le spal, ca am detergent, nu-s de unica folosinta. In loc sa schimb hainele ca pe ciorapi mai bine imi cumpar bautura si droguri, ies mai castigat.
Cand muncesti te imbraci, optezi la scoala buna pentru a-ti dezvolta caracterul sau la haine de ultima clasa; si devii retinut in unele comentarii trecand'ule prin filtru mintii.Haina spune multe ca si caracterul, cum comunici cu cei din jur, cum te ingrijesti.
O vorba jumate -un ban jumate, ce te-as face capra sa colind cu tine, ha ha ha ! am ras ca sa fiu cu tine in ton, adica la mod. Mersi. Morcov ***
Pana la urma, daca te nasti in aia goala, de ce ai muri la fel? Adica, sa stai in aia goala in fata lu' popa, la fel cum ai stat si la botez. Asta consider eu a fi o prejudecata...
Absolut si intru totul de acord. Din categoria: brandul meu e mai bun decat al tau, casa mea mai mare (tot cusca e dupa parerea mea doar ca esti mai prost sa dai mai multi bani-si asta o judecata gresita pana la urma), scoala mea mai cunoscuta etc sunt multe de zis, din pacate. Acum parerea mea: nu este absolut deloc gresit sa vrei mai mult atata vreme cat nu-i judeci superficial pe ceilalti.eu cand zic ca ratiunea ne face mai mult rau decat bine, ma refer si la lucruri de genul asta. Noi insine suntem cei care ne facem nefericiti. Nu politica, religia sau alte institutii. Rationam gresit si aici chiar imi permit sa generalizez. Chiar avand pareri diferite de cei din jurul meu, chiar daca sunt contrazisa asta nu inbseamna ca am de ce sa port pica, sa ma distantez (izolez), sa-mi termin viata pentru un act de mandrie absolut de-a moaca. Stiu ca deviez si-mi pare rau. Ideea e ca si in conditiile astea tot am de invatat de la persoana respectiva, tot primesc informatii valide: poate nu ma mai integrez eu in societate, poate lumea a innebunit si trebuie sa ma adaptez ca sa supravietuiesc (conform opiniei majoritare), poate ca intr-adevar suntem diferiti si asa ne completam unii pe altii realizand echilibrul necesar.
Sa ma intorc la haine. Lumea in care traim e o lume bazata pe afaceri. Absolut totul se vinde, in afara de aer. Spre exemplu imi iau o haina scumpa sa merg la scoala sa ma dau mare, daca acolo e un profesor care-mi virtual una peste cap si-mi spulbera ideile vis-a-vis de moda si preconceptii legate de ea si ma convinge ca sunt o proasta superficiala, atunci s-a realizat un echilibru. Bingo, de asta avem nevoie. Acum nu mai avem ce face. Noi, omenirea, am creat o lume in care avem absolut toate resursele necesare pentru a trai linistiti, insa ne folosim ratiunea (care ar trebui sa fie trasatura noastra forte) intr-un mod foarte gresit. Nu ai bani, nu reusesti sa-ti folosesti creierul pentru a face bani sau doar ai opinii diferite si consideri ca nu asta este important, atunci esti muritor de foame. Mai aud chestii de genul: Dumnezeu nu vede ca sunt copii care mor de foame0 cu ce este el vinovat? El ne-a dat resursele (mergand pe ideea ca estee un Dumnezeu), noi suntem cei care le-am manageruit prost. Suntem creatori ca si el si ce-am creat? Lumea asta am creat-o noi. Numai ca ne folosim ratiunea atat de prost incat nici macar nu ne asumam responsabilitatea. Tot in alta parte aratam cu degetul. Si asa suntem toti: mai devreme sau mai tarziu fiecare va arata cu degetul.
Scuze ca am scris asa mult si pe langa subiect, mi-e cam greu sa urmaresc ca am ecranul mic (pe mobil).
Ce somn m-a prins, daca mai era cateva randuri imi cadea capul pe taste, si cum zici ca intri in jacuzi, dezbracata sau?
Vezi ca se poate adormi si fara vodka? De fapt voiam sa-l adorm pe ciresel dar nu ma supar nici cu tine
Tocmai ce mi-am luat un costum de baie bestial (ca tot suntem la asa intrebare) rosu cu tot cu forme, dar zice cineva ca-ti infund scurgerea de la crema de soare asa ca ma abtin .
O micuta completare. In fara de aer, mai exista ceva care nu se vinde. Si anume, rahatul! Nimeni nu-l cumpara...
Ma imbrac lejer.
Varianta 1) Pantaloni cu vreo 6 buzunare (din material rezistent, sa tina la tavaleala), o sapca faina (fara tot felul de porcarii inscriptionate), o pereche de ghete de foarte buna calitate (trapa, ABS, servo), si un tricou Kessler (mai mereu).
Varianta 2) Echipament sportiv.
Nota! Nu-mi plac hainele de gala (nu suport sa le imbrac), si nici femeile proaste (cele care cred ca un ciorap stramt de nylon iti reduce greutatea cu vreo 50 kg).
P.P. Imi plac caprele fara blana, intre 55 si 65 kg.
Fara blana...in ce zona?
Fara zona Vrancei!
De la gat spre "coada", sa nu vad plantatie de stuf!
P.P. Pentru monta, prezenta ugerului bine dezvoltat este obligatorie!
Uger coliniar cu buricul?
Explicatie: niste sani cel putin de marime medie! Fermi, da-o dracu' de coliniaritate
Bre, ti se-ndoaie de la atata fermitate...0
Buna izabella, www.hainedevis.ro este raspunsul la intrebarea ta! Produse de TOP la preturi CORECTE! O zi buna!
Theo94 întreabă: