Personal, consider o tampenie sa arunci cu banii pe telefoane haine si masini scumpe. Atata vreme cat ai nevoie de ceva PENTRU TINE, gen o pereche de blugi, ca actualii s-au rupt in kuur fiindca sunt turcesti si vanduti la suprapret romanilor sub siglele unor companii mari, sau de o masina noua, ca peste aia veche a dat un politist matol si fara asigurare nu este nici o problema sa decartezi. Dar, cand o faci pentru a le arata altora valoarea ta, deja esti un cocalar/pitipoanca penibil/a cu un IQ < nr de la pantofi. In spatele nevoii de a le arata altora cat esti tu de bun, se ascunde nesiguranta, poate o copilarie in care parintii nu ti-au acordat suficienta atentie ![]()
A, si nu vad de ce as schimba 7 perechi de haine pe an, eu am una si buna. Doar le spal, ca am detergent, nu-s de unica folosinta. In loc sa schimb hainele ca pe ciorapi mai bine imi cumpar bautura si droguri, ies mai castigat.
Buna izabella, www.hainedevis.ro este raspunsul la intrebarea ta! Produse de TOP la preturi CORECTE! O zi buna!
Cipi1212 întreabă: