Mergi într-o pauză pe coridoarele unei școli din Românica și ai să te lămurești.
Unii da, chiar se trag din porci fata doar si poate insa majoritatea se trag din primate.
Specia de animale din care facem parte se trage dintr-o specie derivată numită homo erectus.
Uite de unde te poți delecta: https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Homo_sapiens_arhaic
@ 9PM (care mă ignoră):
Wow, deci pe undeva prin secolul X, cam pe vremea când se forma Sfântul Imperiu Roman, niște primate au început să se împerecheze cu porcii și am apărut noi, oamenii?
De unde ai aflat asta, de la OTV?
Nu! Am fost corciti *( in eprubeta ) cu extraterestrii intr-un laborator secret de pe o nava SH ajunsa accidental pe Terra! Unii din extratereștrii au format societăți secrete care conduc LUMEA! Uita-te doar la unii politicieni din lumea asta cât de dilimaci sunt!
Eu cred că am fost de la început oameni, nu cred că avem legătură nici cu maimuțele, nici cu porcii nici cu niciun animal. Eu nu cred că speciile se transforma unele în altele. Dar fiecare cu părerea lui.
Uita-te si tu la un porc si la un cimpanzeu, gandeste-te care seamana mai mult cu tine iar de aici poti trage concluzia singur.
Cândva acum 5 milioane o specie a dat naștere speciilor din prezent,oameni nu s-au transformat din maimuțe in om, și câini nu s-au transformat din lupi, o specie de lupi erau mai blânzi, dar nu din lupi din prezent, nici o specie din prezent nu există atunci, gen acum 5 milioane de ani in cazul homo sapiens
Ști, nu eu am spus asta prima dată, dar WM citit, cred, o frumoasă argumentație referitor la acest subiect: dacă crezi că omul s-ar trage din maimuță, atunci cum a reușit o primată să apară dintr-un organism monocelular care stă la baza lanțului trofic de pe acest pământ!
Toți ateii au lansat aceste teorii care mai de care mai ciudate, încercând să dovedească că nu a existat o forță extraterestră cere a creat lumea.
Apropo, până în anii '60, când s-au oprit experimentele dure pe animale, s-a încercat "educarea" unor cimpanzei sau ce maimuță e mai aproape de om. Rezultatele finale au fost, o mare pierdere de timp!
Pai da! Făcută din rămășițele unui reactor nuclear dezafectat de pe planeta Kurumare! Din galaxia Staykapra!
Tin sa cred ca esti cel mai prost om de pe pamant scuza-ma ca iti spun dar mai bine da-i delete de la mesaj cat si de la existenta ta de ce mai exista oamenii prosti ca tine eu nu stiu orice prost stie ca noi tragem de la maimute dar mai dezvoltat
Poti chiar sa si asculti discutiile lor intelectuale, cum discuta ei despre fel de fel de teme sociale, politice, ce carti au mai citit, etc. Chiar de curand am asistat la una ''cuae, sa moara familia mea cuae, ba cuae sa-mi bag ceva in mama ta, baaa cuae sa moara familia mea stai asa ca nu e asa, te iei de femeia mea( femeia lui de 12 ani)''
"rld0:...cel mai apropiat organism fata de om este porcul"
hai să nu generalizăm, poate in particular, ăsta o fi cazul tău!
farcry444 întreabă: