Eiii, un pic pe la unele chestii dar, in mare jocul de cuvinte se potriveste intr-o oarecare masura cu realitatea
Sa nu uitam totusi ca avem nevoie de feminism, chiar daca este pozitiv sau negativ.Suntem conceputi in dualitate. Fara femei suntem ca un pom fara fructe, ca un jucator fara minge.Nu putem, oricat le-am detesta, nu putem fara ele.
Mama, prietene, nu mai lua snoave din-astea de pe net ca ne faci de ras, pe noi barbatii care nu facem parte din targetul Bergenbier si suntem capabili sa montam o etajera. Jumate din ce-ai scris acolo nu sunt la genul masculin, ci neutru, si nici nu au toate caracter iritant sau amenintator. Noroc in ale burlaciei, daca pentru tine casatoria e o inrobire si divortul o eliberare. Si ce facem cu "un căcát", "un pișát" & Co?
Bineinteles ca e intamplator![]()
Dar daca stau bine sa ma gandesc femeile astea sunt capul tuturor rautatilor de pe lumea asta![]()
Nu degeaba se zice ca in spatele unui barbat puternic sta o femeie care il manipuleaza
Hopaa, fratilor, lasati baiatul sa-si spuna off-ul. Ce coteaza ca e neutru, feminin, masculin, travestit, hetero. etc?¿ Comentati esenta, nu detaliile.
M-am inecat cu "UN" sambure, norocul meu a fost ca am baut "O" cana cu apa.In acest caz "UN" este raufacatorul si "O" este salvatoarea.
Afirmatiile tale sunt nule. Fara femei nu sunt copiii care dau farmec vietii, nu avem generatia de maine si in final nu veti mai fi nici voi. In final deci se poate spune ca femeile sunt un "rau " necesar.
Da, gresesti. Iubirea dintre barbat si femeie trebuie sa fie jerfa unul pentru celalalt, nu scoatere de ochi! Caci Sfanta e Iubirea care este insusi Dumnezeu.
Din pacate, cel care a scris asta, s-a dovedit a fi UN barbat, neatent la nuante, deoarece nu a observat ca substantivele folosite de el la singular si care primesc articolul nehotarat "UN", insotesc substantive NEUTRE si nicidecum MASCULINE! Sa fie acesta un semn al decaderii... voastre?
OK, dar:
-desi noi suntem O ploaie, O zapada etc, nu uitati ca voi sunteti UN uragan, UN tzunami, UN ciclon.
-in timp ce voi aveti UN cont, dar nu si O carte de credit, noi avem catE conturi si cate carti de credit vrem.
-la calculatoarE se aplica aceeasi regula.
-Aaa, si noi putem recurge la casatoriE pentru a va tine langa noi, dar, daca nu esti atent, aceasta poate degenera intr-UN mariaj nereusit si UN copil nedorit.
Sper ca acum v-am lamurit.
Ginu întreabă: