Sa astepti cateva milioane de ani pana cand Cortexul Cerebral iti va evolua
Atunci volumul creierul va creste, iar cum Cortexul e responsabil pentru procesarea cognitiva superioara, vei putea spune astfel ca-ti folosesti mai mult de 7 - 10% din creier... Bafta
Nu este adevarata faza cu 10%, s-au facut teste la laborator, corpurile noastre folosesc fiecare mm cub din creier, asa e si logic, nu?
Creierul este un organ, care trebuie respectat si ingrijit.Ai perfecta dreptate cand iti pui astfel de intrebari! Nota zece! Nu ne folosim deloc creierul, iar, in ultimul timp.pe plan mondial, tot mai multa lume, indiferent de sex si varsta, isi abureste creierul cu alcool. Tragic! Procesul de imbatranire al creierului, incepe cam pe la 18 ani.Asa incat, daca nu continui sa inveti, sa citesti, sa privesti, etc. la o varsta destul de tanara, oamenii au un comportament putin retardat.Sunt persoane care invata toata viata, care iau premii Nobel, sau alte premii. Sunt mai fericiti cei care studiaza, au pasiuni.etc.Creierul trebuie sa fie oxigenat(sport), odihnit(somn)si pus la treaba.Cu cat inveti mai mult, cu atat capacitatile tale psihice se imbunatatesc.Mai putine riscuri de dementa senila(Alzheimer), etc. Dupa parerea mea, orice om care doreste sa fie mai bun, in toate sensurile, pentru asi activa creierul, trebuie sa isi puna in orice moment intrebarea :de ce e asa si nu invers? Sa gandim noi, cu capetele noastre, si sa avem capacitatea de a prelua tot ce este bun din ceea ce altii au creat pentru noi.
Ayahuasca... http://travel.mariusursache.com/2007/01/vrejul-mortilor/ iti spune totul:P nu cred ca ai vrea sa iti folosesti 100% de creier:P :] din cauza DMT-ului care te-ar face sa fii intr-un fel high presupun:))
Citeste mereu, fa calcule singur fara telefon.Foloseste-ti mintea tot timpul in orice fel de activitati:joaca sah, rezolva integrame, jocuri cu numere, uita-te la documentare.
Prin incercarea sa-ti raspund la intrebare, am dat peste acest pps. Succes!
http://www.scribd.com/doc/4985176/Creierul