Buna! Oul si pastele au "ingrediente" diferite. De exemplu, oul are mai multe proteine, ceea ce il face mai solid la fierbere. iar pastele contin faina in care, evident, la fierbere se imnoaie.
Ce mai "paradox"
Tu crezi că tot de pe lumea asta reacționează la fel supuse la anumite reacții? Dacă da înseamnă că nu ești de pe planeta asta. Depinde de compoziția chimică.
Prietene, nu te cred! Ce ar zice un tibetan despre afirmatia ta?
Maestre, daca nu crezi pe nimeni eu zic sa nu mai pui intrebari aiurea.Zic si eu
Oul se intareste pentru ca il fierbi in coaja, ia fierbel afara din coaja sa vezi ca se inmoaie Vorba unora ce mai paradox.Deci oul tau nu ia contact cu apa decat este supus unor temperaturi inalte, iar pastele daca ar fi supuse aceluiasi tratament sar intari si ele.Adica sa fierbi paste inchise intr-un recipient s-ar usca sar intari Nu spun mai multe