Exista vampiri in adevaratul sens al cuvintului.De fapt de la acele fiinte se trage explozia asta a imaginatiei sf.Sint o specie de lilieci care sug singe de la animale p-e care-l pot regurgita sa-si hraneasca puii sau partenerul prea infometat.Au fost vreo doua cazuri cind au omorit un copil sugar care dormea.In timpul muscaturii pe colti au un fel de substanta anestezica astfel incit victima nu simte muscatura.
Cum sa nu, au intrat si in cartile de istorie. doar de la a 9-a incolo, toti sunt la liceu, numai prospaturi
Dmne fer, copii fara minte
se uita la harry potter, a doua zi "TPU, exista magie?"
se uita la twilight, a doua zi "TPU, exista vampiri?"
Terminati ma cu prostiile astea! Va ganditi tot la lucruri scarboase. Gandeste-te la o floare, la o muzica frumoasa, la o fata draguta. Nu la vampirisme si urâţenii de genul.
Da doar o specie de lilieci daca nu ma inseala memoria...in rest sunt numai basme!
Exista :
1.Jocuri cu vampiri
2.Lilieci vampiri
3.Filme cu vampiri
Dar nu exista :
1.Vampiri in forma umana
Uita-te mai bine la Barbie.
Buna! Eu zic ca trebuia sa scoata chestiile acestea de undeva. Poate ca exista dar nu asa cum le stim noi ca in filme si carti. Eu mereu spun ca daca nu ai vazut ceva (exemplu vampiri, vrajitori, etc.) atunci nu inseamna ca nu exista.
Si sa va mai spun ceva... Presupun ca toata lumea crede in Dumnezeu. L-ati vazut? Nu, dar totusi credeti in existenta lui!
Normal,ca exista doar ca exista, in capul tau.Cred ca te-ai uitat prea mult la filme cu porcarii!
Pai poate exista de ex daca eu asi fi vampir si asi scrie "da exista si eu sunt vampir" toti ar zice uite o nebuna deci daca exista nu cred ca pot sa se dea de gol; daca nu exista ce conteaza oricum daca tu crezi in vampiri si ii consideri niste fiinte interesante si ai vrea sa ii intalnesti sunt sigura ca o sa ai mult timp senzatia acea stranie cand esti singura noaptea acasa sau pe strada si simti ca e mereu cineva in spatele tau. inima ti se urca in gat si te simti privita poate chiar acum niste ochii rosiatici te privesc niciodata nu ai de unde sti si oricum vampiri nu sint ca in carti sau ca in povesti si filme da orice poveste are o samanta de adevar
Nu dar au existat! dovada da, chiar am una niste arheologii sapand au gasit un schelete cu o piatra in gura si cand un vampir murea pe vremuri acum cateva mii sau milioane de ani li se bagau o piatra in gura si erau stapunsi cu o tepusa si apoi ii ingropau sper ca te-am ajutat.
Nu avem de unde sa stim... Dar orice este posibil. Deoarece sunt atatea legende si s-au facut atatea filme si carti despre ei, probabil ca exista.Altfel nu s-ar fi vorbit atat de mult despre ei.
Da vampirii exista si este un ritual care te ajuta sa devii un vampir! Eu am incercat si coltii au inceput sa creasca!
Unde ai vazut tu ma vampir?
Si eu vreau sa stiu unde a vazut un vampir
Vreau sa va zic ca de cand m-am speriat atuncea la castelul dracul m-a simtit foarte ciudat dar na =m bagat de seama dar mi-au picat dinti si mi-au aparut alti si la maicamea nu lea placut ca erau mari simam dus da dentist si nu mi-a putut scoatea trecut 2 luni si miau crescut foarte mare nu am bagat de seama dar dintr-o data mi s-a facut sete dar ambaut apa si tot setemiera dar am crezut ca sunt vampir si din astea si am baut un fel de sange de la gaina am omorat o gaina si i-am luoat un pic de sange si l-am baut dar nu am simtit nimica dar nu mea mai fost sete si acum ii mai am parinti mi-au murit acum2 ani si mie foarte greu. IUBITIVA PARINTI CAT II MAI AVETI!
Eu sincer nu stiu ce sa zic... Este o planeta destul de mare. Cine poate sti. Eu cred ca probabil exista. Altfel de unde atatea carti si filme cu vampiri? Mai ales The vampire diaries? Am citit toate cartile!
Si eu acum urmaresc sezoaneleȘ))
Euuuu nu cred...
. Da va place numele meu?
Va uitati la X factor am fost si eu si inca mai sunt ![]()
Gigela e numele meu adevarat![]()
![]()
![]()
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: