NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Sunt singura căreia îi este milă de bonsai?
Mi se pare o mare cruzime să forţezi ceva ce este menit să fie mare şi liber să rămână mic şi chinuit.
E o artă sau manifestarea dorinţei de a supune, exersată în condiţii de aparentă legalitate şi moralitate?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sa stii ca m-am gandit la asta!
Desi n-am nicio pasiune pentru flori si alte buruieni, totusi, bonsaii imi inspira mila. Sunt asa de chirciti si chinuiti!
La fel cum nu suport circul din cauza animalelor chinuite ca sa faca tot felul de giumbuslucuri pe care un dresor idiot le considera nemaipomenite.

35 răspunsuri:
| IceCrEaMGiRl a răspuns:

Si mie imi este mila de acei bonsai...Este evident ca este o arta!

| Aristodemos a răspuns:

Razboiul, cea mai veche si mai statornica activitate umana, inca din cele mai vechi timpuri,oameni au vrut sa se arate superiori tuturor celor din comunitatea lor, si mereu o vor face, asa e natura umana, dar pe langa asta in natura umana este si dorinta dea crea de a face lucruri uimitoare, bonsaiul este o finta, care a luat forma imaginatiei artistului, nu este cruzime este doar arta, este doar umanitate transpusa sub forma de copac.

| AlexJr a răspuns:

Cica a murit adrian copilul minune...a fost gasit spanzurat de un bonsai

| WhatheWow a răspuns (pentru AlexJr):

rolling on the floor

| Hombre a răspuns (pentru WhatheWow):

De ce razi bai filozofie, asa e si streangu' a fost din ata de cusut nasturi.

| D4275682 a răspuns:

Pai sa fiu sincera mie mila de toti care sunt chinuiti in special animalele sau chiar natura deoarece oamenii sint indiferenti si nu inteleg ce simt aceste suflete

| NOname explică (pentru D4275682):

Şi în cazul meu compasiunea este accentuată când este vorba de fiinţe care nu au nivelul raţional al omului şi suferă fără să ştie/înţeleagă de ce.

Întrebări similare