| T0T a întrebat:

Știu că nu e categoria, și sincer nu îmi pasă. Dar ce s-a întâmplat cu Inferno de e suspendat? Mare mi-a fost surpriza. Au mai omorât o categorie.

9 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Și așa categoria asta nu prea mai e importantă. Ce rost are să mai filosofezi în ziua de azi, într-o lume care se concentrează tot mai mult pe lucrări practice: tehnologie, telefonie...

| T0T explică (pentru sabin89):

Lucrurile astea practice tot de la filosofie au plecat

| relian a răspuns:

Dar inferno asta de care intrebi, e cumva cineva asa de wow? Spui ca au mai omorit o categorie, de parca ar fi murit Tesla laughing sau Newton, ba esti nebun. Probabil lau suspendat ca o fi injurat pe careva, asa se intijmpla cand imbatranesti, nu te mai poti controla, sau cel putin asa patesc uni oameni cand trec de o varsta.

| Ryumex a răspuns:

Cine?

| StimabiluI a răspuns:

Asta m-am întrebat și eu.
https://www.tpu.ro/......pe-durata/

Nu mai merită nicio atenție acest site.

| T0T explică (pentru StimabiluI):

El tindea să aibă și opinii controversate și punea sub semnul întrebării multe chestiuni care se promovează în a fi „corecte" și de „nepus sub semnul întrebării". De asemenea, au fost și sunt useri protejați de conducere. Sunt aici din 2011 și știu foarte bine ce obișnuia să se întâmple. Însă, până acum ceva timp nu prea aveau curajul să suspende așa, direct, useri implicați, cu vechime deoarece încă le păsa de activitatea de pe aici. Acum, acitvitatea se duce din ce în ce mai jos. Ori s-a schimbat conducerea, ori nu le mai pasă de activitatea care oricum nu este și încearcă să se supună normelor nescrise ale curentului ăsta politic care e din ce în ce mai agresiv, probabil pentru simplul fapt de a supraviețui pe Internet. Sunt doar speculații. Nu știu ce s-a întâmplat. Ar fi fost drăguță o explicație din partea utilizatorului, dar o astfel de postare ar fi fost oricum ștrearsă. Totuși, măcar aveam un ss și îl transmiteam și altora ca să popularizăm și idei sănătoase: că dictatura de pe Internet nu este ok.

| T0T explică (pentru StimabiluI):

Apropo, amuzant e că cel căruia i-ai dat fundă a fost și el suspendat.

| StimabiluI a răspuns (pentru T0T):

Și marile rețele sociale aplică aceeași metodă din 2020 încoace: execuție ireversibilă fără niciun fel de avertisment. Pe mine nu o să mă convingă nimeni că serviciile secrete nu au exercitat o presiune și o influență asupra rețelelor sociale, inclusiv la adresa TPU. Asemănarea este prea evidenta.

| StimabiluI a răspuns (pentru T0T):

Dacă m-ai întreba ce cred că s-a întâmplat cu Inferno, la cum îl știu slobod la gura, aș pune pariu că a injurat-o pe stimabila admina, probabil i-a șters niște postări pe motiv că sunt teme școlare laughing
Oricum, pe acest site au rămas numai spălați pe creier, în mare parte, mulți au mai fost suspendați.
Iar cei cu care ai ce discuta au devenit cam inactivi.