Mie,ca si multor altora, mi s-a dat viata pe acest pamant cu misiunea de a contribui cu ceva la ceea ce Divinitatea a creat mai intai, poate chiar sa las ceva in urma mea.Si in tot ceea ce fac sa pun iubire, suflet, pentru ca imi pasa de tot ceea ce ma inconjoara.Din aceasta cauza parerea mea ar trebui sa conteze.
Eu sunt cel ce sunt, parte din tot cea ce exista, sunt creatorul universului meu
Sunt cetatean european si am drepturi! ![]()
Lasand gluma la o parte, parerea noastra, a oamenilor de rand din popor, ar trebui sa conteze cel mai mult, deoarece noi reprezentam majoritatea. Cu totii ar trebui sa avem ocazia sa ne spunem punctul de vedere, sa il justificam si sa il sustinem.
Pe de alta parte, toti suntem creati de Dumnezeu, in fata Lui suntem egali de la nastere pana la trecerea in nefiinta.
Părerea mea să conteze, în faţa cui?
Există oameni pentru care aş vrea ca părerile mele să fie luate în considerare, dar există şi oameni care nici măcar nu merită să-mi asculte părerile.
Ca o parere sa conteze trebui sa fim cineva? Nu ar trebui sa cantareasca rationamentul, coerenta si eficienta parerii pe care o emitem?
Ar fi ideal. Daca te uiti mai atenta, lucrurile nu prea stau asa in realitate.Forma,imaginea,subiectivitatea/regasirea, legitimitatea ca forma, depasesc idealurile ratiunii.
In primul rand sunt OM si asta ar trebui sa conteze; cat despre parerile mele, e suficient sa le exprim iar ceilalti sa le cantareasca si sa traga concluzii, restul e doar "balast".
Nu conteaza experienta. Functioneaza oricum si victime sunt mereu.
Da. Eu nu mai vreau sa fiu piesa in tot felul de microuniversuri. Vreau sa fiu vultur. Imi ajunge, am tras concluziile.adica daca nu intelegi ce iti transmit, nu stau eu acolo in microuniversul tau, ca asta se face doar la varsta copilariei, cu micutii.Un altfel de matern ma fac, o sa se vada mai putina cicaleala. Bast. Mai mult:bast.Da-i cu praf de mers, adica bist.
Da, eu am zis-o la modul ideal și logic, însă lumea gândește diferit și să gândește ca după statutul acelei persoane aceasta poate fi judecată, pentru că părerea este influențată de ceea ce crede și știe.
anonim_4396 întreabă: