| RamcolL a întrebat:

Tu cine esti, pentru ca parerea ta sa conteze?

22 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

Mie,ca si multor altora, mi s-a dat viata pe acest pamant cu misiunea de a contribui cu ceva la ceea ce Divinitatea a creat mai intai, poate chiar sa las ceva in urma mea.Si in tot ceea ce fac sa pun iubire, suflet, pentru ca imi pasa de tot ceea ce ma inconjoara.Din aceasta cauza parerea mea ar trebui sa conteze.

| Chαяtreux a răspuns:

Eu

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Diana ce adoră TPU.
Pe curând!

| Shammal a răspuns:

Eu sunt cel ce sunt, parte din tot cea ce exista, sunt creatorul universului meu

| harciog a răspuns:

Sint marea scama.

| Hombre a răspuns:

Gheorghe Dracu din Pârlita.

| LolaLollita a răspuns:

Sunt cetatean european si am drepturi! laughing

Lasand gluma la o parte, parerea noastra, a oamenilor de rand din popor, ar trebui sa conteze cel mai mult, deoarece noi reprezentam majoritatea. Cu totii ar trebui sa avem ocazia sa ne spunem punctul de vedere, sa il justificam si sa il sustinem.

Pe de alta parte, toti suntem creati de Dumnezeu, in fata Lui suntem egali de la nastere pana la trecerea in nefiinta.

| eliaclodia a răspuns:

Insasi parerea mea, ce zice de asta? Eu sunt chiar parerea mea.

| Woodenpints91 a răspuns:

Părerea mea să conteze, în faţa cui?

Există oameni pentru care aş vrea ca părerile mele să fie luate în considerare, dar există şi oameni care nici măcar nu merită să-mi asculte părerile.

| M25M a răspuns:

Ca o parere sa conteze trebui sa fim cineva? Nu ar trebui sa cantareasca rationamentul, coerenta si eficienta parerii pe care o emitem?

| EmaS a răspuns:

Sunt si eu ceea ce esti si tu om cu bune si rele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părerea mea este că, dacă ai argumente solide și o experiență care să ateste ce spui, poți să fii ultimul boschetar pentru ca părerea ta să conteze.

| RamcolL explică (pentru anonim_4396):

Ar fi ideal. Daca te uiti mai atenta, lucrurile nu prea stau asa in realitate.Forma,imaginea,subiectivitatea/regasirea, legitimitatea ca forma, depasesc idealurile ratiunii.

| WhatheWow a răspuns:

In primul rand sunt OM si asta ar trebui sa conteze; cat despre parerile mele, e suficient sa le exprim iar ceilalti sa le cantareasca si sa traga concluzii, restul e doar "balast".

| eliaclodia a răspuns (pentru M25M):

Nu. Functioneaza oricum.

| eliaclodia a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu conteaza experienta. Functioneaza oricum si victime sunt mereu.

| eliaclodia a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa nu te bagi cu ea, sa selectezi.

| eliaclodia a răspuns (pentru Shammal):

Da. Eu nu mai vreau sa fiu piesa in tot felul de microuniversuri. Vreau sa fiu vultur. Imi ajunge, am tras concluziile.adica daca nu intelegi ce iti transmit, nu stau eu acolo in microuniversul tau, ca asta se face doar la varsta copilariei, cu micutii.Un altfel de matern ma fac, o sa se vada mai putina cicaleala. Bast. Mai mult:bast.Da-i cu praf de mers, adica bist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RamcolL):

Da, eu am zis-o la modul ideal și logic, însă lumea gândește diferit și să gândește ca după statutul acelei persoane aceasta poate fi judecată, pentru că părerea este influențată de ceea ce crede și știe.

| Shammal a răspuns (pentru eliaclodia):

Tu esti cine vrei sa fi

| shadovv a răspuns:

Eu exist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt Maui, sora lui Lucifer si cuvintele mele sunt flacarile iadului devil mwahahaha! devil

Întrebări similare